0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kizlar yarin adetim bitecek yikanicam bugunde ovilasyon testelim gelir buyuk ihtimalle yarin basliyorum ovilasyonu yapmaya dua edin nolur bunda da olmazsa bir sure kendi haline birakicam ama insallah olur cok umudluyum bu sefer hic bir sikintim yok adet duzensizligimden baska hamile kalmama engel bir durum yok duzensilik bazen olurmus sogan yusu da ictim bugun 5 inci gunum birakmalimiyim adet bitince sogan suyunu onhnda faydasi olur insallah simdiden yorumlariniz ve dualariniz icin allah razi olsunn 

3 Cevaplar

0 oy
(707 puan) tarafından
Sorduğun konuda bir bilgim yok ovulasyon testi ile alakalı.ama inşllah Allah gönlüne göre verir ve bir değil çokça bebiş sahibi olursun.hakkinda en hayırlısı olsun insallah
(89 puan) tarafından
Amin canim benim cok saol rabbim sana ne diliyorsan en guzeli versin insallah
-Reklam-
0 oy
(2,178 puan) tarafından
sogan suyunu 15gune tamamlaman lazim hadi hayirlisi insallah bu seferde olur :)
(89 puan) tarafından
Aynen sadece iki gun yapamamistim iki gun fazla icem olurmu dogalgaz falan geldi eve yapamadim saol canim rabbim sizlerinde insallah dilegini kabul eder en guzeli ni verir
(2,178 puan) tarafından
insallah canm 15gune tamamla sen adetini de duzené sokar
0 oy
(448 puan) tarafından

Ben ovulasyonla hamile kaldım::P

(89 puan) tarafından
Yaa canim benim hep oyle diyo cogu bana boyle soylegin ce umud oluyorsunz rabbim gonlunuzden gecenlerin enguzelini versin insallah ilk denemede kaldinmi kuzum
(448 puan) tarafından
2.denemede kuzum istersen anlatabilirim
(89 puan) tarafından
Anlat bastan sona en basindan basla ben cok severim birinin hikayesini dinlemeyi siz bana boyle destek oldukca ben daha emin adimlarla yuyuyorum canlarim benim iyiki varsiniz
(448 puan) tarafından
Sen de iyi ki varsın cnm benim dua edeceğim sana özellikle söz sana
Ben geçen sene 27 haziranda evlendim hiç beklemiyordum hemen hamile kaldım ama bebeğim 7 haftalıkken beni bıraktı kalbi durdu kürtaj oldum 31 ağustosta hem hamileliğin tadını almıştım hem de artık anne olmak istedim bu olaydan sonra eğer hamile kalmasaydım belki de aylarca istemezdim neyse eylülün sonu gibi adet gördüm ekimde test aldım yaptım ama olmadı enfeksiyonum varmış kadın dogum uzmanına gittim fitil verdi 1 ayda toparlandim sonra ocakta tekrar yaptım testi ama eşim nasil istiyor bir bilsen o istedikçe ben ellerimi açıp her dakika dua ettim ve testim iki çizgi olunca her gün beraberlik oldu günde 2 kere hatta 3 kere bile beraberlik oldu eşim öyle istedi zevk için değil kuzum artık tutsun diye resmen ağlaya ağlaya çünkü kurtajdan sonra hemen olmayacak saniyorduk sonra bitti her şey tam ovulasyondan 8 gun sonra yani bizim tanışma günümüzde eşim doktora götürdü beni ben dedim ki 8 günde belli olmaz hem belittim falan da yok ama yok illa gitcez dedi düşün ne kadar istiyor sonra tahlil bir cıktı 12 değer hamileydim şu an 31 haftaya gircez bi oğlum olcak allah izin verirse umudunu kaybetme eşine keçiboynuzu pekmezi içir ve günde 2 kere yapabilirsin sperm kalitesi düşmüyor merak etme en fazla 2 3 denemede hamilesin bol bol dua ettt
(89 puan) tarafından
Canim benim insallah o kaybettigin melegin obur dunyada sefaatcin olur basin sag olsun baya buyuk kaybetmissin insallah rabbim bebegine ve size uzun omurlu saglikli bir hayat versiin ovilasyonu ilk denemede kaldin dime canim yanlismi anlamisim
(448 puan) tarafından
Sağ ol cnm güzel dileklerin için hayır 2.denemede hamile kaldım günde 1 kere olunca değil 2 olunca hamile kaldım:))))))
(89 puan) tarafından
He bizim genelde bir oluyor canim ama baya uzun oluyor o sureyi kisaltip iki kere olsa dahami iyi olur ki
(448 puan) tarafından
Kuzum esinle birliktelikten bahsediyorum anladin demi :)))) günde 2de tuttu biizm 5 gün boyunca denedik oğlumuz olcak
(89 puan) tarafından
Anladim.canim bende onu diyorum allah bagislasin esimle biz genelde bir defa yapariz ama uzun surer ikinciyi yapmayiz etesi gun olur birdaha onun suresini kisaltip da iki kez mi yapmaliyiz aciklayabildimmi bilmiyorum ama simdi ovilasyona basliycam ya adet bitince birliktelik olacak ondan sonra iki gunde bir yumurtalama gunu hergun olacak dogru dime
(448 puan) tarafından
Mesela sabah yap bir de akşam yap :))
(89 puan) tarafından
He tm canim cok saol anladim simdi
(448 puan) tarafından
Hem sabah daha hızlıymış spermler doktor dedi bana
(89 puan) tarafından
Evet bende okumustum bir yerde bida sabaha kadar vicud dinlenmis oldugu icin daha verimliymis

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 728 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
20 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 970 göst.
14 Eylül 2022 Aile kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 315 göst.