0 oy
475 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,349 puan) tarafından

Bu kremi aylardır kullanıyorum hergun sururuyorum afedersiniz vajinanın yanaklarına biraz yanma hissi okuyor ama daraltıyor ozle bı konu biliyorum ama bu konudan benim gbi zmaninda rahatsız olup eşiyle sorunn yaşayanlar varsa sonlar için buraya ekliyorum çok etkili bir krem kuzlar belki sizede faydası olur:D.   

https://www4.hepsieczadan.com/vajinadaraltici/vagifirming  Linki bu

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,029 puan) tarafından
fiyat ne kadar canim
(2,349 puan) tarafından
Ben satmıyorum kuzum sayfanın linkini birakim ordan bakın benim aldığım sayfa eczane
(2,029 puan) tarafından
kuzu aradığınız sayfa bulunamadı diyor
(2,349 puan) tarafından
Sayfanın ismi hepsieczadan yaz Google gir sayfaya katagoriye gir vajina daraticiya gir bu kreme tıkla
-Reklam-
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Afedersin ilk dogumundami genişleme oldu?
(2,349 puan) tarafından
Evet canım ilk sıralar toparlanmadi bu kremi buldum ve hızlı bı sekidle eski haline döndü daha iyi diyebilirim
(1,438 puan) tarafından
Çok tşk ederim.
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Bı bende mi olmadı genişleme ya.

Nasıl diktiyse beni içli dışlı  doğumdan önce bu kadar zorlammiyodum
(1,438 puan) tarafından
Bendede öyle canım:))tüm yırtılmisdim içli dişli dikdi:))şimdi zorlanıyorum:))
(2,349 puan) tarafından
Çok az dikişim vardi üç tane sadece iç dikiş bı taneydi ama genişleme oldu toparlanmadi bende araştırdım bunu buldm
(14,487 puan) tarafından
Ben de güzel ikinamadim çok dikisim oldu. Cırt cırt dikltiler beni nasıl diktiyse canım acır oldu 2 senedir doğum yaptım hala normale donmedi
(2,349 puan) tarafından
O daha kotu kuzum ya ben çok şükür üç ikinmada doğurdum kızımı ve çok kolay geçti ama işte benim istediğim gbi toparlanma olmadı vajinamda bu kremi kullanmaya basladm ve doğum yapmadan  önceki halinden daha iyi diyebilirim
(14,487 puan) tarafından
Kız dua et bnm 2. Doğumum olcak inşallah çok kolay geçsin snnki gibi az dikisim olsun genişliğe raziyim
(2,349 puan) tarafından
Rabbim  yar ve yardımcin olsun kuzum inşallah acısız ve kolay bir doğumun olur
(14,487 puan) tarafından
Allah razı olsun bitanem valla çok korkuyorum abn çok dua edn
(1,438 puan) tarafından
Çok dikiş çok fenaya benim doğumda,doğumdan sonraki 2ay süreç bile çok kötü gecdi.ayaga kalkamıyorum agridan resmen kivraniyordum.beni ağrı kesici vurulmadan dikdiler bidee.
İnşallah senin doğumun kolay geçer canim
(14,487 puan) tarafından
Allah razı olsun bana çok dua edin ben tam  2 ay ayakta işedim çok kötüydü gene öyle olacak diye korkuyorum :( bbana dua edin
(1,438 puan) tarafından
İnşallah dikisiz güzel rahat çok kolay doğum yaparsın.Allah yardımcın olsunn.bir avazda yavruna kavuşursun.
(14,487 puan) tarafından
Allah raz oksun kuzum valla doğum aklıma geldikçe karnıma kramplar giriyo
(1,438 puan) tarafından
Zor doğum olduğunda öyle oluyor canim.ben hamile kalırım diye her ay korku yaşıyorum.
İnşallah senin doğumun kolay olur 2ci daha kolay oluyor diyorlar
tarafından
Merve inşallah dikişsiz olur. Çok rahatlık cidden. İkiside dikişsiz oldu benim. Felaket birşey. İkinci daha rahat oluyor ama.
(5,331 puan) tarafından
Helena nas dikişsiz oldu ya benimde doğumum çok zor geçti içli dislik birsuru dikişim vardi
tarafından
Valla canım doktora bağlı bence. Beklemeyen riske atmak istemeyen doktor şak makası vuruyor. Benimki bekledi, hatta kesmicek misin diye sordum. Hayır beklicem dedi. Demek ki olabiliyormuş. İkinci zaten daha rahatti. Son zamanlar o bölgeye masaj yapıyordum. Belki onunda etkisi vardı. Hiç dikiş yok, deforme genişlik bile olmadı. Tazecik :D
(14,487 puan) tarafından
Bana dua edin nolur Helena nolursin bak :(
(5,331 puan) tarafından
Hhaa tazecik kısmına çok güldüm :Ddd ya benimkiler kirt diye  kesiverdi Allah düşman başına vermesin öyle ebeyi doktoru
tarafından
Merve inşallah 10 dakikada dikişsiz firtlatirsin :D
Lavinia arkadaşlarımin hep öyle oldu. Benimde rüyama giriyordu artık ondan sordum doktora. Ama cataldayken, doktor bana yapın çok müsait sen çok dogurursun demişti :D
(14,487 puan) tarafından
Bnmkiler beni öldürecek sandım ben 10 tane zebani gibi dikildiler başıma bağır çağır:/
(5,331 puan) tarafından
Aynı öyle idi benimkiler de gelen geçen elini atıyordu . Resmen travma oldu bende. O yüzden büyük konusmayim ama özelde dogururm ikinciyi diye tövbe ettirdiler bana
tarafından
Ben o yüzden hiç devlete gitmedim. Orda direkt kesiyorlar. Ne yap et özele git bacım. Kendini kestirme. Eğer kendi yirtilirsa cabuk iyileşiyor ama makas değen her çok geç iyileşiyormus.
(14,487 puan) tarafından
Bnde sırf bu yüzden 29. Haftada özele geçtim  yoksa çok çok durum müsait olduğundan değil asla
(4,103 puan) tarafından
Mrvnr birazda doğumun kolay olmasi senin elinde dogumun başladığı zaman bebek kendini kastigi zaman sende ikin otur kalk gercekten cok ise yaryor bide bide dogum esnasında ikinablsigin kadar ikin ben 4.dogumu yaptm 25 gun once 6 cm ayakta dogurdum 10 dk:))) hayırlısıyla sende dogurursn insallah bide dikissiz oldu bnm
(14,487 puan) tarafından
Maşallah selmaaa  Allah  bnanda öyle nasip etsin inan ki 8 cmle gittim hastaneye.hemen çatala aldılar ama olmadı resmen yapamadım 4 saat catalda kaldım.
Bacaklarıma kramp girdi.
(4,103 puan) tarafından
Doguma bir arkadaşla beraber gittik oda 8 cmle girdi oda cstalda cok kaldi karsi odamdaydi goryodum onu benim 3 cnm o 8 yapamadı cok kaldi catalda 30 dikişi oldu ay hemsireler resmen cimciklyordu kadını artik dogr die oda cok zorlandi baya kotydu umarim senin oyle olmaz sen bnm dediklerimi uygula pisman olmasn
(14,487 puan) tarafından
Ay evet işte bana da öyle yaptılar :/
Ben  de de hata vardı ama ben avaz avaz bağırdım.

Allah rızası için neler tavsiye edersin bana
(4,103 puan) tarafından
Iste sana tavsiyelerde bulundum sen onlari yap inan cok guzl gececek dogumn dogum esnasinda ikininca hemen pes etme bütün gücünu topla bikerede ikin zaten hemen cikyor:))
(5,331 puan) tarafından
İlkinde dedim nasıl olsa orda da aynı sancı çekçem orda da ama öyle olmuyormus insan doğru düzgün muamele istiyor
(14,487 puan) tarafından
Başıma dikilip ne bekliyorsun ölmesini mi niye doguramayacagini bile bile yapıyorsunuz anlamıyorum ki deyip tüm motivasyonumu bitiren  insanlara hakkımı helal etmiyorum.
Elimi tutar misiniz diye avaz avaz ağladım o kadar kimsesiz gibi hissettim ki ..
(5,331 puan) tarafından
Seni ben anlarım inan bizde doğurduk ne var bağırma bebeği oldurcen diye laflar mi duymadım. Temizlikçi yanıma gelip bu da anne oldu diye eğlenmesini mi duymadım. Hakkımı hiç helal etmem bende. Bana bacaklarını tut diyorlar o sancıyla yalvardım siz tütün yardım edin diye de bana bagrislari
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz bende niye olmadi genişleme senin kaçıncı cocuk 
(2,349 puan) tarafından
İlk çocuk bebeğim yapisaldir herhalde ben hissediyordum kuzu genişlediğini toparlanmayinca bende bunu buldm
0 oy
(33 puan) tarafından
Canım eczaneden alabiliyor muyuz bu resmi göstersek 
(2,349 puan) tarafından
Vardır belki ben eczane sayfasından aldm
0 oy
(356 puan) tarafından
Bastım olmadı lütfen söyle cnn nerden aldın fiyatı bide
(2,349 puan) tarafından
Hepsieczadan canm sayfa adı fiyatı 49 tl
(356 puan) tarafından
Tm cnn saol dur  bakim