+1 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani onemli birseymi getirisi dahami fazla 

11 Cevaplar

0 oy
(940 puan) tarafından
Burda kalayım 
tarafından
Kal bacim
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
Benim.bebegim 10 gun geri minyonmus bende ek olarak vitamin istedim balik yagi falan gerek gormuyorum bebegin saglikli dedi yazmadilar 
tarafından
Aslinda bu cok yazip yazmama olayi degil. Canim yani ayindan sonra evet bazi aylar kullanilmiyor. Ama biz 1 yasina geldk hani kullanmak gereklimi diye
(968 puan) tarafından
Yine de doktora sorun benm minyon dedikleri icin ihtiyac olur diye kullanmak istedim gerek yok saglikli dedi 3 doktorda
tarafından
Anladim canim doktoruna sordum istersen kullanabilirsin dedi
(968 puan) tarafından
O zaman kullan canm faydali bsey bende cok duydum ama bana vermedikleri icin yazmak istedim sana 1 doktor dese belki onemsemem ama kendi doktoruma randevu olmadigi zaman baskalarina gidiyorum onlarda gerek yok dedi
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben kullanmadım kizim 2.5 yaşına gelecek 
(4,292 puan) tarafından
Yedir kuzum et et diye deli olur kırmızı et beyaz et coo sever sebze de yer ama ne yicen dediğimde et et diye bağırır:D
tarafından
Ay cok tatli ya bal agız
(4,292 puan) tarafından
2 5 lik bozar seninleno derece felaket bisey gozum bi yere dalsın nereye daldın diye soruyor bana :D
tarafından
Bak sen cok guzel algilari acik baya cin gibiler Allahim onlarinkorusun nazardan
(4,292 puan) tarafından
Amin cumlemizin evladından korusun Rabbım ♥️
0 oy
(5,048 puan) tarafından
Hamileyken kullanmak iyi oluyor. Bebek senin depodakileri kullandığı için senin vücuduna yetecek omega 3 kalmıyor. Doğumdan sonra unutkanlık gibi sorunlar çıkmasına sebep olabiliyor. Ama depolarin ikinize de yetecek kadar çok varsa sıkıntı olmuyor.
tarafından
Bense omeganin osu bile yoktur ben hayatimda hic balik yemedim oturupta
(5,048 puan) tarafından
Kullanmanı tavsiye ederim canım. Bebegin beyin gelişimi için çok önemli.
tarafından
Ama ben hamile degilim ki
(5,048 puan) tarafından
Haa öyle mi onu bilmiyordum :)
0 oy
tarafından
Her balik yagi degil  Ben norveç markasi aliyorum.  Hepsinin icindeki omega 3 orani farkli norveç markaları iyi. Haftada 1 balik yenmiyorsa kullanilmali
tarafından
Hersey kilo degil omega 3 zihinsel gelişim icin cok faydalı
tarafından
Cabim ben kilo istemiyorum zaten hic umrumda degil kilosu. Yani umrumda degil dekren :D yanlis anlasilmasin. Benim kizim zayif ama herkes zayif desede doktorun dedigine bakiyorum. Olmasi. Gereken kilodaysa gerisi onemli defil. Ama balik yagini bende sagligi icin istiyorum
tarafından
Yok canim sana demedim hep goruyorum yorumlarda ornegin ben demir ilaci vermiyorum kilosu gayet iyi ben d vitamini vermiyorum kilosu gayet iyi yav bunlarin kiloyla ne alakasi var. Ve kilolu bebek en saglikli bebek mi yada kilosu daha az bebek sagliksiz mi. Sacma sapan yorum yapanlar var
tarafından
Anladim dedigini cok haklisin. D vitamini yada kan ilacinin kiloyla alakasi yok. Ama soyle bir algi var sanki kilolu olunca cocuk saglikli alakasi yok oysaki
tarafından
Olması gereken kilo aralığında ise sorun yok benim icindd
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Haftada 2 gun balik yemiyorsa bebeklere balik yagi oneriliyo zeka gelisimi icin
tarafından
Yaz ayindayiz zaten yiyemezde
(3,902 puan) tarafından
Normalden bahsettim cnm bnce vermekte fayda var
tarafından
Tamam canim
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Balık yağı yerine haftada 2, 3 kere balık ye, yedir. Daha iyi canım
tarafından
Bacim nerden buluyum baligi simdi yaz ayinda
(8,086 puan) tarafından
Levrek, sardalya, çinekop, istavrit... Bunlar yazın yenebilecek balıklar canım
tarafından
Öyle mi vallahi hic bilmiyorum
(8,086 puan) tarafından
Tabi kız. Sadece kışın yenecek diye bir kural yok ki. Yazın da yenen balıklar var. Mesela somon yaz kış yenilebilir
0 oy
tarafından
cnm ben doktora sormustum balik yemesi kadr etkili degil yiyecekten alsin ben onermiyorum demisti 
tarafından
Anladim canim
0 oy
(51,616 puan) tarafından
hic vermedim fatom
tarafından
Tamam ablam
(51,616 puan) tarafından
d vitamini veriyorum sadece
0 oy
(134,165 puan) tarafından
valla cok faydali burda öneriyolar
0 oy
(262 puan) tarafından
Epamiss verdi bana doktorum içinde OMEGA 3 ve diğer vitaminler var öyle ayrı ayrı atmıyorum tek ilaçla bütün vitaminleri kullanmış oluyirum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 329 göst.
0 oy
4 cevap 242 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu

410,128 soru

12,331,656 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...