Lutfen belki bunlari yaziyorim diye ayiplayan olacak ama hep dualarimda onlar var nasil insan bilmiuirum ablama cok uzuluyorum enistem 32 yasinda ama gel gorki annesi nasil yetistirmis herseyleri yapmis zamaninda bunlar hep yatmis yemek yeriz ailecek bundan dolayi istahim kaciyor esimden utaniyorum .. herkese tabak koyar annem bu ortadaki tabaktan alir isirir tekrar tabaga koyar tekrar ordan alir yer ictigi bardaklar cocuk kullanmis gibi lekeli lekeli herseyi agzindan doker ablamin evi bile halilar hep bal recel hali yikamaci bile cikaramamis daha 2 senelik evliler esyalar batmis niye boyle halilar diyorum ablama iste kasikla yiyor dokiuyor yere cocuk degil yahu oyle sey mi oliur diyorum sofrabezi seriyorum yine oyle diyor esimle ablamin evine gidemiyoruz cok pis utaniyorum ablamda salmis iyice cocuk uyusun ders calisir ogretmen atanmaya calisiyor cocuk uyuyunca evi topla diyorum aman topluyorum topluyorum ayni diyor benim evime gelincede oyle cok pis yemek yer insamin gozu kaciyor midem bulaniyor o yemek yerken ablama uzuluyorim ama oda saf. Beraber bsey yapamiyoruz cok uzuluyorim benmde bebegm olacak yegenim falan hep bir arada olcaz smdi ablamda alismis annemin evi cok.dagiliyor hamile halimle ablamin arkadasindan ev topluyorum annemde harap oldu sesini cikarmiyor torununa acayip duskun ama nasil alisirsa oyle gider