0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın herkese. Malum bayram geliyor pandemi yüzünden dışarıda çıkamıyoruz sizden ricam alıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı çocuk kıyafetleri satan önerebileceğiniz instagramda biyer var mı? Lc civil bu tarz yerlere baktım ama gereksiz pahalılar. Teşekkür ederim şimdiden.

Şunu belirtiyim 4-5-6yaş kıyafeti arıyorum bebek kıyafeti değil arkadaşlar :) 

7 Cevaplar

0 oy
(1,924 puan) tarafından
Minicity

Bebeland

Bebe limanı

Mtc baby

İlkim bebe giyim
(26 puan) tarafından
Söylediğiniz yerlere bakıcam. Teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Ben hep e bebk İnternet stesnden getrtiyorum hatta Bugn kargm gelck :) 
(26 puan) tarafından
E bebekte çocuk yok maalesef :( 5-6 yaş arıyorum. 3 yaşına giricek oğlum ama kalıpları öyle Bi hale getirmişler ki 5-6 yaş anca oluyor.
(4,100 puan) tarafından
O zamn blgim yok
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Minicity 

LC Waikiki 

Civil 

(26 puan) tarafından
Minicity den bebeğime almıştım İnternet üzerinden evet kaliteliler ama erkek çocuk kıyafetlerine bi göz gezdirdim de verilen paralara değicek şeyler değil sanki civil de aynı şekilde hep aynı modeller var.
(45,023 puan) tarafından
Ben ilk doğunca biseyler sonra almadım ama en çok hangisi iyi dersen tabiki LC
0 oy
tarafından
Waikiki gayet uygun bence 
0 oy
tarafından
Takip edseneiz sürekli indirime girer ve bu gibi siteler kaliteli 
0 oy
tarafından
Yakışanlar bebedünyası tavsiye ederim bebişimin bütün alışverişini hepsini ordan yaptm hem çok uygun hemde çok kaliteli :)
(1,851 puan) tarafından
Yakisanlarin izmitte baya şubesi var. Çok uyguna güzel kaliteli şeyler aldım
tarafından
Ewt ya bn netten sipariş ettm adıyamanda oldğm için
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Fırsatın varmı bilmem ama çarşıya çıkıp bak. Çok uygun şeyler var. Evet pandemi var ama buna alışmak zorundayız. 

Nette indirimde 160 lira olan hastane çıkışını 110liraya aldım. Çok güzel pamuklu altları on liraya çıtçıtlı badileri 8 liraya falan aldim. Sadece bebek kıyafeti satan yerlere gidip bakarsan uyguna şeyler bulursun .

Nette fiyatı yükseltip indim adı altında satiyorlar,üstelik ben bedenlerine kumasina çok güvenmiyorum.ama civilin mazasi bile çok pahalı geldi bana. Hani derler ya çocuğun yediği kar giydiği zarar diye. Güzel kaliteli şeyler heryerden bulunabilir bence sadece biraz gezmek lazim
(26 puan) tarafından
Dediğiniz çok doğru ama eşimin geldiği saatte heryer kapanmış oluyor. 2 çocukla tek başıma bi yere çıkamamda. O yüzden internetten sipariş vermek istedim. Bende kızıma hastane çıkışını 90 liraya ahenk diye bi mağazadan aldım aynısı internette en uygunu 120 liraydı.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
1 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
28 Şubat 2023 Moda kategorisinde Sila_eymen (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,493,170 soru

24,397,340 cevap

349,840 kullanıcı

...