0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,235 puan) tarafından
İki gündür midem çok yanıyor sanki yara oldu yemek borusu ve mide ne yesem yakarak geçiyor 29haftaligim. Diyorlar ki saçlı bebek mide yakar alakası varmı bilmem ama geçirmek için ne yaptiniz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tuzlu çubuk kraker yiyordum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç bişey yapmadım daha doğrusu ne yaptıysam geçmedi doğuma kadar çektim ayrıca kızım kel doğdu. Oğlum ona bakaraktan iyi gene saçlıydı mide yanması ile hiç alakası yok 
(9,235 puan) tarafından
Tabiki yoktur ama konuşan konuşuyor:) ay cildircam çok yaniyor
tarafından
Benim ki son haftalarda aşırı rahatsız ediyordu neyseki doğurdum rahatladım :D sende sağsalim. Kucağına alırsın inşallah
(9,235 puan) tarafından
Amin inşallah saolasin
0 oy
tarafından
Ben soğuk süt içiyorum midem yandığında ya da dondurma yiyorum. Midemi sakinlestiriyorlar. Ha bir de yoğurt. 
0 oy
(61 puan) tarafından
Ewet benimki de esmer ve sacliydu çok yaktı migdemi .. bulantı da vardı son aya kadar .. yanmasi icin renny surubunu yazmıştı doktoum ..
0 oy
tarafından
Prilam içiyom akşamdan ertesi gün rahat oluyom
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Soğuk süt elma iyi geliyo baharatlı acı asitli şeyler yeme ve yemek yedikten sonra dik otur uzanma ☺️
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Şurup iciyorum o rahatlatıyo bide soğuk süt iyi geliyo
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Valla beni sadece llac kurtarıyor içiyorum 3 gün boyunca midem rahat oluyor 3 gün sonra yine atıyorum 4.gun olsa en iyi süt etki ediyo oda gece boyu 1 paket bitiriyorum ama ağlaya ağlaya o gece bitiyor oğlum da da öyleydim ama bildiğin kel doğdu inşallah şuan kızım öyle olmaz çok sacli olur neyse benim son 20 gün az daha sabır :)
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Yaa ilk gebelikte ne yapsam kâr etmedi bi tek gaviscon şurup iyi gelmişti. Ayyaş gibi şişeden dikerdim kafama öyle bi yanma. Çok saçlı doğdu oğlum. İkinci de de yandı gaviscon kullandım yine hiç denemeden başka şeyi. O da saçlıydı ama biraz daha az.  Şimdi 3.de elma rahatlattı biraz ama elma olmuş 8 lira pazarda! Gaviscona geçicem yine. 

Soğuk sütten 3 yudum içmek de iyi gelir derler ama bana yaramadı
0 oy
(4,454 puan) tarafından
Benim de tek hamilelik  belirtimdir fena yanar hem de... gaviskon şurup 

Soğuk  süt 

Soda

Nexium diye bir ilaç 

Bunlar iyi geliyordu bana.
0 oy
(3,087 puan) tarafından
Yudum yudum ılık süt biraz kesiyor. Bir caviscon diye bir şurup vermişti bana doktor o çok iyi geliyor. Saçla da alakası yok

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
19 cevap 207 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (3,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 266 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merirabiko (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 198 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asmnnn (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,383 soru

23,649,504 cevap

308,375 kullanıcı

...