0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 ay önce vurdurdum üstünden 5 ay geçti belli belirsiz 1 kere adet oldum şu an 1 hafta geçti yine adetim test yaptım negatif sizce kendimce gidip doğum kontrol hapı alsam bir şey olur mu yada her ihtimale karşı bir doktora mı gideyim:unsure:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence adet olmayı bekle sonra çaresine bakarsin
tarafından
1 yıla kadar olamayabilirim:((
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
eğer  emziriyorsan kafana gore hap alma bi kadin doğuncaya danış sana ilaç yazar ben de hap kullanıyorum doktorum verdi bi paket bitmemesine rağmen adette oldun tavsiye ederum
tarafından
Sağol canım ama benim dediğim doğum kontrol hapı
0 oy
tarafından
Vala yazıdan pek bişi anlamadım ama,

Doktora danışmadan kesinlikle ilaç içmeyin. 
tarafından
Yasmin cezeratte gibi doğum kontrol hapını kendim direk eczaneden alsam sıkıntı olur mu adet olmuyorum günün geçiyor test yaptım negatif çıktı 2 ay önce 3 aylık korunma iğnesi vurdurdum ondan adetim geçti büyük ihtimal doktora sorup mu başlasam direk kendim mi alsam çünkü bu ilaç 6 gün kullanılmıyor çünkü o ara adet oluyorsun belki adetim gelir bunu sormak istedim
tarafından
Kullanma işte canım bence doktora danışmadan sonuçta o haplar da hormonları etkiliyor vurulduğun iğne de.
tarafından
Haklisin canım en kötü sağlık ocağına gideyim
tarafından
Canım üşenme de kadın doğuma git lütfen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 382 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,235 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 195 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
26 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecimmm9244 (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,743 soru

24,450,276 cevap

353,946 kullanıcı

...