0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Geçen hafta kolumda boyle bişey çıktı hala geçmedi git gide artiyo ilk defa böyle biseyle karşılaştım beş buçuk aylık kızım var emziriyorm. Biseymi alerji yaptı dicem ama öyle bişey yemedim kolum uyusmaya ağrımaya başladı ya

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
sisip indimi bi su toplama oldumu
(9 puan) tarafından
Yo direk böyle çıktı valla çoğaldı gidgide
tarafından
bende ucuk oluyr ama o sismede yapiyor doktoa git onmli bisi de olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zona olabilir mi ki?
(9 puan) tarafından
O ne ki
(9 puan) tarafından
Ay şimdi araştırdım benziyo anlatımlarına ya korktum vlla
tarafından
Bi sağlık ocağına falan görün. Emziriyomuşsun bi de bebekte falan sıkıntı olmasın. Etkiler mi bilmiyorum ama tedbir al sen yine de
0 oy
(100 puan) tarafından
Gecmis olsun zonaya benziyor canim cogolip dagilmadan doktora görün tedavi ol insallah degildir annemďe cikti agridan aglardi.bagisikligin dustugunde yada cok buyuk sıkıntı stres yaşadığında çıkıyormuş 
0 oy
tarafından
Zona olmuşsun canım bi doktora git losyon krem vs veriyor rahatlaman için geçmiş olsun 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım stres falan mı yaptınız son zamanda krem ilaç verir inşallah geçer
0 oy
tarafından
Bu kesinlikle zona doktora  gitmelisin canım kaynanamda cıktı  baya agrili bisey  ilac tedavisiyle gecti bulaşıcı  bebegine dikkat et elini sürüp onada dokunma
0 oy
(122,942 puan) tarafından
zona diye bisi var o kesin
0 oy
(855 puan) tarafından
Kuzum bnmde gobegimde cikmisti alti sert ve agriliydi zona demisdi doktor iki ilac bi krem kullandim geçti zonaysa sennkide mutlaka ilac almalisin sonrasinda cok kotu oluyo zona su cicegi virüsünün tekrar canlanmasiymis

İlgili bir soru bulunamadı

405,839 soru

12,162,964 cevap

36,612 kullanıcı

...