0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Ya kızlar bisiy alıyorum begenerek heveslenerek ama ewe geldiğim zaman  o aldığım şey gözümde karariyo beğenmiyorum mesal bu 1 seneden beri koridoruma yolluk yaptircam diyorum dün letgodan beğendiğim modelden buldum en 1 metre uznluk 6 metre 150 tl gtrm.onu aldım ewe geldm keşke almasaydim.keske sıfır alsaydım dedm neden byle oluyorum bilmiyorm War mi fikri olan

5 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yani 1 senedir düşünüp planladgn bseyi içine sinerek begenerek.alssydn keşke
(1,205 puan) tarafından
Ya aslında aklımda olan model de işte dedm keşke sıfır alsaydim sonra metre fiyatina bakınca baya uyguna almisim o ince taban halilarin metresi nekdar
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bu herkeste boyle bnce cunku bende böyleyim alır gelirim evde beğenmem :D komik ama ya bu huyumuz bnce aman boşver tkma kafaya
(1,205 puan) tarafından
Bilemiyorum ya :)
0 oy
(16,941 puan) tarafından
Canım maddi durumunuz nasıl. Genelde maddi yönden sıkıntı çekmeyenler senin gibiler bisi alırlar eve gelince kullanmazlar beğenmezler ama maddi sıkıntısı olanlar oyle değil. 
(1,205 puan) tarafından
Çok kötü dgl çokta iyi değil aksine param kisitli diye aldığına pişman olurum keşke almasaydim.parami hrcadim derim kendi kendime bide genelde hep kenara para atsrim harcadgmda ise kednimi.suclu hisederm
(16,941 puan) tarafından
Ama şimdi 1 senedir almayı düşündüğün ve 150 ye aldigin şey gözüne cok gelmemeli. Ona göre parani kenara atsaydin böyle hissetmezdin. Gunde 1 lira koysaydın kenaea yilda 365 olur sıfır bir yolluk alırdın
(1,205 puan) tarafından
Kumbaramdan çıkardım cnm paramı ya smdi.mesal metresi 45 TL sıfır alsaydim 270 TL yapyoe bnde 150 tleye buldum bilmiyorm ya :)
0 oy
(4,144 puan) tarafından
İkizler burcu musun :D
(1,205 puan) tarafından
Yk terazi :))
(4,144 puan) tarafından
Ahahahhaha :D bende teraziyim ama ikizlerden farkım yok seninde yok bence dengeli dengesizler :D
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Genelde küçükken boyle durumlar sevgi eksikliğinden kucukken cocyga soz hakki tanınmamasindan sen sus falan diyoruz ya bu gibi şeyler yüzünden yasaniyormus yeni okudum bi yerde. Karakteri etkiliyor resmen.
(1,205 puan) tarafından
Ayy ciddimsn haftaya pskiloga randawum War bunu.muhakak sorcam
(1,950 puan) tarafından
Sor bakalım yaz merak ettim bende. Küçücük şeyler resmen gelecegimizi etkiliyor ya üzülüyorum cocuga nasıl davrancagimizi şaşırdık valla

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,529 göst.
28 Şubat 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.