0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gifrer burun fizyolojik serum yarısı bi burna yarısı bi burnamı en fazla 6 damla yazıyor üstünde ama kalıyor tekrar kullanmamak gerekir sanırım açıldıktan sonra 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

O goz icin 6 damladir. Yarisini bir anda fış diyr sık aspiratorle cek hemen diger yarisinida diger burda sık çek hemen cok guzel acilir. Sana video atayim dur cocugu nasi tutman gerektigini

tarafından
Sağa yapacaksam sağa mı yatırcağom
tarafından
Attim bak cocugu ben kucagimda tutuyordum mesela sag buruna yapacaksan sola yatirman gerek ve hizli sık yoksa yutuyot ha yutsada birsey olmaz korkma ama yurmazsa daha iyi
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben 4 ml şirıngayla cekiyordum 2 ml bı burun deligine 2 ml diğer burun deliğine sıkıyordum kalalinida atmıyordum dolaba koyuyordum bı sabah bı akşam yaptığım için onuda kullaniyordum.. ama damla olarakda kullanan var ben genzinide temizlemek için rahat emmesi için şirıngayla yapiyordum
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bende gifrer kullanıyorum 1 tüpü 4 defa kullanıyorum atmıyorum hemen. Kaç damla oldugunu saymıyorum 
tarafından
Ama kullanmayın yazıyor
(25,196 puan) tarafından
Ya onlar yazar her yazana bakarsak ilaçlarda da 2 yaş altı kullanamaz yazıyor ama bebeğe veriyoruz yani.
0 oy
tarafından
Yarisini bir burna yarisini bir burna cek. Agizla cekilen aspiratör le cek canim. 

Kullanmayin yazmasinin sebebi bence tekrar alinmasi icin. Cunku hani hemen bitmesi lazimki tekrar alalim. Ben yinede birtanesini bitiriyorum ama bence kenarada koyulsanbirsey olmaz 
0 oy
(71 puan) tarafından
Bana eczaci kapatip tekrar kullanabilirsin dedi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
13 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu

410,971 soru

12,367,605 cevap

42,144 kullanıcı

Kategoriler

...