0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar Vallahi yemin ederim sinirlerim çok gerildi artık stresten boyun damarlarım çekiliyor boynum tutuluyor bi yandan tırnak etlerimi yoluyorum sabır sabır çekiyorum bir haftadır çok huysuz oğlum 1 yaşında alt dişleri çıkıyor diye çok mızmız bişey yemiyor doğru düzgün uyumuyor zar zor uyutuyorum ağlayıp duruyor bana yapışıp duruyor bende istemsizce bagrıyorum ona sonra üzülüyorum  hiç bi şekilde dinlenemiyorum uyuyamıyorum.. az önce kaynanam aradı açtım ağladığını gördüğü halde niye ağlıyor sanki bilmiyor gibi sorup duruyor kapatıyorum tekrar arıyor ahh çıldırtacak beni bi yandan bu erkekler ne kadar anlayışsız eşim utanmadan ikinci cocuk istiyor sanki bakmak büyütmek çok kolay çok katkıları oluyor ya sanki yardım ediyorlar ya çok sanki eşim banyo ya girince bi tek bakıyor oğluma seviyor öpüyor sonra tamam Merve bak çocuğu Merve şunu yap bunu yap gerçekten cıldıracagım su dönemlerin çabucak bitip geçmesini istiyorum…. 

3 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Canım kehribar kolyeler var çok iyi geliyormuş bebeklere çocuklara bi araştır istersen
(253 puan) tarafından
Var canım kolyesi bilekliği takmıyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Yaaa kendimi gördüm benim de oğlum 10 aylık daha disi çıkmadı.adi bana yapışık bir şekilde bağırınca da vicdan azabı çekiyorum resmen 
(253 puan) tarafından
Evet annelik işte bi yandan kızıyorsun bi yandan üzülüp vicdan yapıyorsun
0 oy
(844 puan) tarafından

Canm benimkide ayni10 aylık diş beni mahvettin bende öyle aksama kadar yapışık gibi gezıyorz hiçbir iş yaptrmıyo sürekli kucağında oturayım diyo aglıyo mızmızlanıyo bende bunalıyorum sonra eşime kızıyorum oda tamm tamm kız bana dıyo ona durdum yere hiç olmayacak şeyden sinirlenip laf sayıyorum oda sebebini bildiğinden birşey demiyo sonra oturup gülüyorum kendi kendime napıyırum die:)

(253 puan) tarafından
Valla benim eşim regl dönemlerimde bile asabi olsam hiç anlamaz ondan olduğumu kaldıki cocuk yüzünden böyle yapim hiç anlamaz susmaz oda kızar tartışırız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,573 soru

24,402,537 cevap

350,269 kullanıcı

...