0 oy
1,386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,095 puan) tarafından
Cinnet geçirmeme patlamama ramak kaldi vallahi ya kesintisiz yarim saattir 3.5 yasinda bir oğlu var ona bağırıyor zar zor uyuttum oğlumu sıçrayarak kalktı tekrar uyuttum hala bağırmaya devam ediyo oğluda cok yaramaz bisiy demek istemiyorum ama zaten zor uyurmuşum evim aynı sabahki gibi duruyor tonla isim var cocugu uydurmayı beklemişim bağırıp çağırıp duruyor ya 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyar eltini canim cocuğa bağrımak nedir daha cok hırcın olmasına sebep oluyor.
(7,095 puan) tarafından
'ya karışmak istemiyorum inan ama onun oturma odası benim çocukların odasıyla birleşik duvardan zil gibi ses geliyo cocuk sıçradı ya susmuyoda hala bağırıyor başıma ağrılar girdi ya
tarafından
Bir konuda haklısin karışınca kötü sen oluyorsun. Eltin cok düşüncesiz seninde çocuğunun olduğunu unutuyor tek caren kapısıni cal söyle sanada yazık. Bende komşumla bitişik onunla bitisik odama bazen süpürge acmiyorum belki bebegi uyuyordur diye yedi kat yabanci ile komşu olsan daha huzurlu oluyorsun.
(7,095 puan) tarafından
Ay sorma bacim valla çoktan gidip soyliycem de cocugu sallıyorum bıraksam hepten uykusu açılcak ya
tarafından
Insallah kurtulursun oradan canim
(7,095 puan) tarafından
Amin kuzum inş
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Eltiyle değilde kayınvalidem le aynı binada oturduk sesleri yoktu karismiyorlardi ama yinede güzel değildi vallahi çıktım ordan şimdi uzağız
(7,095 puan) tarafından
Ay bide bana sor yaşıda küçük degil kiz 40 yasinda
(675 puan) tarafından
Tasinsanda her binada cocuk vardir illa ses vardir cocuklu evde ses olmamasi imkansiz ki bunun icin yepyeni bir eve ses yalitimi olan bir eve gecmen lazim
(1,603 puan) tarafından
Akıl yaşta değil başta olur derler canm 40 yaşında ama yaptığı hareketler çocukça bağırıp çağırıp sizi rahatsız etmesi ayıp yani
(7,095 puan) tarafından
Kendi evimizi yapıcaz kuzum müstakil kimseyle bir bağlantım olmiycak
(7,095 puan) tarafından
Ah emine sorma bacim sorma
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Msj at sesiz ol azıcık benim ki uyanıyor rica etsem de 
(4,060 puan) tarafından
Ben yumruk vururdum klkamasam yada bende bağırırım yeter artık diye ☺️☺️sizin eltilerin savaşına dönmüş ev konusu desene ☺️☺️☺️☺️☺️
(7,095 puan) tarafından
Ay sorma bacim valla oyle gıcıklığına gece yarısı cingar çıkarıcam yakındır:))))))
(4,060 puan) tarafından
Bana lazım öyle elti ama yok böyle monoton oluyor kimseyle uğraşmıyorum kimse olmayınca sen bna yolla elini ☺️☺️☺️☺️
(7,095 puan) tarafından
Al bacim senin olsun tepe tepe kullan:))◇
(4,060 puan) tarafından
Kullanmadan kaykiltirim ben onu hhaay ☺️☺️
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Senin eltinde edel adap yok cnm o kadar bagirip insanları rahatsz ettigine gore..biz de eltimle karsilikli oturuyoruz ve sesini bile duymam hic..sakin bi kiz yani..gelip gitmez de cagirmadan..senin sansina seninki degisik 
(7,095 puan) tarafından
Başıma ağrılar girdi yeminle tmm insanlık hali sinirlenebilir ama yarım saattir kesintisiz bağırmak nedir ya
(3,897 puan) tarafından
Ole bisey olsa bn kesin uyarrdm valla onun sesini mi cekcem..onunki cocuksa sennki de cocuk yani uykuya ihtiyaci var..bagirmakla da cocuk büyütülmez onu hala ogrenememis
(7,095 puan) tarafından
Kiz çoktan kalkıp git cem de  cocugun uykusu açılmasın diye sallıyorum gidemiyorum da
0 oy
(675 puan) tarafından
Benim eltimde cocuklarina bagiriyo ama olmuyolar cidden üçüzler insanin elinde olmuyo ki yaramazsa hele yeni seyleri kesfeden cocuksa laf da dinlemez anca bagiriyosun sesini o an ayarlayamiyosun ki eltimle altli ustlu deilim karsi karsiyayim ama hergun onlardayim cocuklarina bakmasina yardim etmeye gidip eltimle de abla kardes gibiyiz hic kotulugumuz olmadi birbirmize 
(7,095 puan) tarafından
'ya insanlik hali tabiki olabilir ben de arada bağırıyorum ne yalan soylıyım ama kesintisiz yarim saatte bağrilmazki sadece o yok burda
(675 puan) tarafından
Benim de cocugum olucak 1 aya boyle bisey yasasam gider derdim abla cocuklarin durmuyo biliyorum kizi yatirdim bagirmadan uyarmaya calissan uyaniyo bi cocugunu da hatta yanima alirdim evde bakardim hepsi yan yana olunca daha gurultuculer cunku
(7,095 puan) tarafından
Kiz çocuklar uyuyo nasil alayım eve evim zaten kucucuk durmazki uyandırır öbürleri
(675 puan) tarafından
Onun acisindan bak tek kadin olsa niye bagirsin ciddwn cocuklu insanin her durumunu anlaman lazim bazen bazi kadinlar bagrilmayacak seye de bagirir bunu uyarman lazim bunda kotu olunacak ne var git uyar eger kalkip sikayet edecekse de sen haklisin yani
(7,095 puan) tarafından
Kiz ınsanlık hali tmm sinirlenmiş olabilir bağırır bir iki susar bu yarim saat kesintisiz bağırıyor cocuk sıçradı ya çoktan gidip uyarcam cocuk sallıyorum bıraksam uykusu açılcak
(675 puan) tarafından
Durumu ve yerinde olunca anca seni anlayabilirim ben kendi eltimde bunu dusunuyorum ondan boyle yorum yapiyorum yanlis anlama beni
(7,095 puan) tarafından
Yok cnm ne yanlışı haklisin
0 oy
tarafından
Msj at cok ses geliyo cocugum sıçrıyo de
(7,095 puan) tarafından
Kiz telefona ancak 2 saatte bakar
0 oy
tarafından
Senin cocugunun uykusundan ziyade onun cocugunun durumu üzdü beni hicbirimizin cocugu biblo gibi koyduğumuz yerde kalmiyor yaramazlikta yapiyorlar evide kirletiyorlar 

3bucuk yasindaki cocuga yarim saat bagirmak nedir ya evet kiziyoruz sinirleniyoruz bi kere yapma dersin  2 kere bagirirsin susarsın ama yarım saat bagirmak cok fazla deli mi eltin?

Az sakin ol diye ara bence cocuk yani bu hatta bebek ne yapmis olabilir ki bu kadar
(99 puan) tarafından
Burda herkes kadına üzülmüş ama bnde sizin gibi çocuğa üzüldüm psikolojisi bitmistr yazik
tarafından
Cok yazik hemde
(7,095 puan) tarafından
Kiz sorma bacim ya çoktan gidip uyarcam ama cocugu sallıyorum bıraksam hepten uykusu açılcak elbette bizde bağırıyoruz ne yalan soylıyım ama yarım saat çirlamak nedir ya sinir küpü oldum evde resmen
tarafından
Tabiki cnm kizmadan bagirmadan buyuttum diyen zaten yalan soyluyodur bizde insaniz ama cok yani yarim saat ben bile deli oldum burdan yani seni dusunemiyorum
(7,095 puan) tarafından
Cidden başıma ağrılar girdi sinirden duvarı yumrujlasayim geldi
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Eltinin psikolojik tedavi almasi gerekiyor bagirmayla cocuk terbiye edilmez
(7,095 puan) tarafından
Evde sinir küpü oldum resmen çoktan gidip uyarcam ama cocugu sallıyorum ya bir kere iki kere bağırıp.sussa neyse dicem insanlik halidir yarim saat kesintiz  çirlamak nedir
(6,187 puan) tarafından
Kafayi yemis olmali bagiracagina duzgun ses tonuyla konussun
(7,095 puan) tarafından
Az bişeyde bağırıyor ya huy edinmis ne kadarr diyorsak yine ayni

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 639 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 320 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (96 puan) tarafından soruldu
0 oy