0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gözu ve burnu akmaya başladı eczaneyi aradım Aferin şurup verecek başka ne yapabilirim

2 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Eczane ne bilir canım muayene etmeden, doktora sormadan götürmeden verme. Benim oğlumun da burnu akıyodu ni götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik başladık geçen gün doktora götürmelisin
tarafından
Boğazlarında sikinti yok canim yemesi içmesi guzel şişlik yok belli. burun ve gözü akiyor sadece.
(25,224 puan) tarafından
Valla cnm benimkinin de yemesi içmesi iyiydi bi gittik enfeksiyon olmuş kıpkırmızı dedi yutkunmada hiç sorunu yoktu. Belki sizde de yoktur ama doktora göstermeden ilaç vermek hiç uygun değil bence. Belki soguk algınlıgı grip değik bilemiyoruz ben sadece burun akıntısı için götürdüm çünkü enfeksiyon çıktı
tarafından
Yarina kadar bi ilaci kullanayim yarin olmadi götürürüm.  Asidan dolayi hastahaneler full çakılı. Kizimi o kalabaliga sokamam ben. Annesi olarak en dogrusunu ben bilirim zaten  :)
(25,224 puan) tarafından
Tabiki annesi olarak en dogruyu bilirsin çocugunu tanırsında. Çocuk hasta oldugunda doktora götürülmesi doğru olanıdır zaten korunaklı bi şekilde hepimiz götürüyoruz çünkü doğru olanı budur. Ben genel olarak doğru olanı olması gerekeni söylüyorum zaten. Geçmiş olsun sizin tercihiniz tabiki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ihlamur nane limon verebilirsin 
tarafından
Tamam canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 59 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hg99 (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.