0 oy
465 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (128 puan) tarafından

Merhaba kizlar  yeni uye oldum size beşik hakkinda fikrinizi soracaktm Aslinda ikinci bebeğim olduğu için oturma odasına koymak için alacağım 4 yaşında bi oğlum var yerde durması bize biraz sıkıntı verir diye.korktum.acikcasi sizce hangi beşik iyi

image

image

image

image

image

10 Cevaplar

0 oy
(3,521 puan) tarafından
3le en alttaki hoşuma gitti ama en alttaki daha kullanışlı gibi sanki
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
En sevdiğim beşik biz civilden aldık 28 aydır kullanıyorum şuan bile sallıyorum :)
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım  en doğrusu ordan almak galiba
tarafından
28 ay mı
(13,675 puan) tarafından
Evet canım 28 ay :) uyku saati geldiğinde bu beşikte sallıyorum sonra odada ki park beşiğe alıyorum :)
(128 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az önce baktm canim sitede kalmamış ahsap besik kalms onu diyisun sandm diger sitelerdede yok mağazasına gideyim civilin en kisa zamanda :)
tarafından
Ay iyiymiş gerçekten :)
0 oy
tarafından
Ben hiç beşik almadım bilmiyorum hangisi iyi olur ama 3le 5 çok güzel görünüyor 
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Ben iki tane beşik almayi planlıyorum bir tanesini ahşap yaptırmayı düşünüyorum bir tanesi de aynı böyle anne yani beşiği olarak kullancam bunu ahşap olan odasına olacak 
(128 puan) tarafından
Benim de var bir tane büyük besigim ama birde oturma odasi icin almayi dusundum bir tane daha oglum var mağlum yerde serbestce yatiramam
(5,440 puan) tarafından
Hem uygun fiyatlı hem güzel duruyor inşallah kullanışlı dir
(128 puan) tarafından
Puanti ve minimoda besik disindaki yapılan çoğu yorum kötü yani 3.4.5. Resimlerdeki beşiklerde iyi yorum cok yok bn de 1ve 2 arasndayim
0 oy
tarafından
Bunlarin hepsi ayni ben olsam park besik alirim bunları taş catlasin 6.aya kadar kullan cocuk hareketlrndmi tehlikeli
(128 puan) tarafından
Zaten bir tane büyük park besigim var oturma odasına gündüzleri koymak için alacağım bnlardsn birini
tarafından
Hi anladm cnm
0 oy
tarafından
Ucuncuyu begrndim ben:)
0 oy
tarafından

Şöyle bir şey al bence

image

(128 puan) tarafından
Bundan var canım ikinci bi beşik olarak alacam oyuzden küçük istiyorum
0 oy
tarafından
polly baby yazanda aparat var ve saga sola duz zeminde sallaniyor olmasi onemli digerlerindede var ama tam net goremedim  Bende vauva ana dizi almistim oda oyleydi ona dikkat etmistim. Besik alirkende ayni sekilde
0 oy
(457 puan) tarafından
Tombaby sepet beşigi almanızı öneririm.kullanmadim ama kullanışlı olduğunu biliyorum.hem küçük yer kaplamiyor,hem de istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Park tavsiye ederim bunu uzun kullanamazsınız
(128 puan) tarafından
Park besik var canım zaten bunu günlük odamda kullanmak icin
(5,483 puan) tarafından
Bende ufak bi hamak almayı düşünüyorum da bunlara benzer salonda felan kullanmak için. Kullananlar daha iyi bilir
(128 puan) tarafından
Evde ikinci bi çocuğun yoksa hamak besik iyi ama içine  6ay rahat sigiyo bnm bi tane daha olduğu için tercih etmiyorum cok yerden  hamaklar biraz yüksek istiyorm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 308 göst.
18 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 533 göst.
18 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilara abay (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 443 göst.
22 Mart 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aylin1234 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,492,352 soru

24,384,562 cevap

348,948 kullanıcı

...