Kızlar bugün ilk evlilik yıldönümünüz zaten eşimden bi beklentim yok yapamaz böyle şeyler neyse akşam üzeri aradı evlilik yıldönümünüz de yatıyor musun falan dedi şakalandı akşam yemeğe gidelim dedi bende tamam dedim sonra nereye gidicez falan dedi bende bilmiyorum ki dedim neyse boşver yemeği dedi bende tamam dedim istersen gezmeye çıkarız dedii kapattık telefonu saçma sapan bir konuşma oldu. Bende yine dayanamadım kalktım kalpli bi pasta yaptım çok halsizim üzerine bugün daha yeni geldi eve yemek hazırladım yemedi doğru düzgün duşa falan girdi pijamalarım nerede dedi getirdim giydi oturdu tavır yapmak istemiyorum ama üzüldüm nedense bir şey söylesem ağlamaya başlarım benimde üzerimde bi tuhaflık var onunda sıkıntı bastı beni iyice benim aklımda yoktu aklıma kendi soktu abartıyor muyum kendi kendime mi sıkıntı yapıyorum
Bizimde bugun 2. Senemiz canm bizde bsy yapmadik esim unutr genelde hatrlasada simarik simarik kutlar sevgililer gunun kutlu olsun dedi sarildi bnde seninde kutlu olsun dedim bsy yapalim deyip sonra hic dememis gibi davransaydi bnde kizardm ama acik olurdm e hadi napiorz derdm keske sende ne pijamasi hadi cikalim deseydin
1,491,652 soru
24,374,390 cevap
348,233 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın