0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dünkü postumu bilen bilir bugun görümcelrrimle görüştüm cok şükür sorunumuzu çözdük benimle yaşıt olan gorumcemin düğün alisverisinde ara verip bi cafede oturmustuk esi gorumcem bide ben neyse benim bu görümce zaten ailesini kotulemisti konu açıldı iste damat dedi ki benim evime karisamazlar izin vermem hani cok dolmustu ya esimin ailesinden bennde bana mudahale ettikelrini soylemistim ama kötü olarak degil hani karisma huyları var demistim sen kalk eve gel ablalarina deki nisanlima sizi kotulemisbenim zoruma gitti diye ki ben bu gorumce yazin 6 ay bende kalırdı ne derdi olsa yardım ederdm her konuda evlendi isi bitti bende dedim ki ben durduk yere adama sizi kotulemedim zaten konu açıktı ve inkar etmiyorum evet karisiyolar dedim ama kotulemedim dedim ama nassl zoruma gitti ben hala şok okdr iyilik yap sen kalk beni kotule

4 Cevaplar

+1 oy
(398 puan) tarafından
Senin yaptığında yanlış kızınn nisanlisin yanında ailesinin herşeye karıştığını söylüyorsun ben olsam ailemden önce seni nişanlımın yanında bozardim ailem kırmızı cizgim herşeye karissalar bile kimse hicbisey soyleyemez
tarafından
Ben yaptığımın dogru oldugunu soylemiyorum ki sadece konuyu ben açmışım ve kotulemisim gibi soylemesi sıkıntı yani kendisinin soyledigini söylemeden direk bana atması kötü
-Reklam-
0 oy
tarafından
İşte canm insan oğluna guvenmeyeceksn 
tarafından
Ay evet sorma çok ağrıma gitti düğünü icin kimse onay vermezkn ben yanindaydm onun icin nelrr neler yaptım ben
tarafından
Canm boşver mesafeni koy ne hali varsa görsün
tarafından
Ay evet kesinlikle valla
0 oy
(6,675 puan) tarafından
En son guvenevegim kisilesr gorum kaynan a
tarafından
Ama benim bu görümcem arkadas gibiydik yani anlatamam kardes olsak bu kadar iyi olmazdk
0 oy
tarafından
Ama biraz erken başlamışsın güvenmemen lazımdı
tarafından
Kız biz kardeş olsak bu kadar iyi anlasmazdk bence
tarafından
Demek ki o seni kardeş olarak görmemiş menfaatçı biri
tarafından
Keisnlikle öyle isi bitti benimle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 518 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.

Kategoriler

1,496,335 soru

24,443,531 cevap

353,485 kullanıcı

...