0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
arkdaşlaşlar çok üzüluyorum esim tv deki bayanlara ilik gibi vs birsürü guzel sözler söylüyor banada ileş dedi cok agirima gitt
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

16 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Onlara profesyonel makyaj yapiyorlar güzelken dahada güzel  oluyorlar sizde bakin kendinize  makyaj yapın  saçınızı yapın  her gün.Fazla  da ilgilenmeyin onunla kiskanmayin bile öyle  diyince o kadınlar  da ona bakar sanki anca tvden ilik gibi der :D
-Reklam-
+1 oy
(1,666 puan) tarafından
Eşim brad pit değilse çokta tınlamam... sonuçta ben ılık gibi değilsem oda bi kaslı biskolata erkeği değil..takilma yanii bacım
tarafından
haklisin cnm
(1,666 puan) tarafından
Yani benim kide yanımda öyle konusiyo ama bakıyorum kendi de çikin amaaan deyip geçiyorum ha yakışıklı olaydı üzülürdüm  o yakışıklı ben.niye böyleyim diye kıskanırdım vs..
(41 puan) tarafından
Valla bu erkekler kendi tipine bakmadan  yaninda Adriana lima, jennifer lopez
 istiyorlar.Gerçi Adrianayı bile aldatmış kocası :D
(1,666 puan) tarafından
Âhahahah evet bi arada şey vardı rihannanın aldatıldığı yerde seni harcarlar hatçeéé
(3,546 puan) tarafından
Çok hoşuma gitti yorum ahajajjaj
+1 oy
(98 puan) tarafından
Sende git erkeklere yakışıklı de millete bak boya posa Allah yaratmış bizede bu kalmış de :)
0 oy
tarafından
Öküz deseydn bitane yapstrsaydn ağzına
tarafından
desemde anlamiyoki cnm
tarafından
Ağzı alsmis demekki sende de ay evet ne güzeller felan die belki seni kiskandrmak için diodur
0 oy
tarafından
İlik ne iles ne ?
tarafından
nasil anlattim ki bilemedim ama ileş kötü bsy yani
tarafından
Ileş hayvan ölüsüne  denir cnm. Ben öyle biliyorum
tarafından
evet  yani oyle demek istemis guzel dedigi kadin da kurulus osmandaki bala
tarafından
Boklu  camurluya gülüyor de sende
tarafından
hhaah aynen
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Yumruğu geçirmedin mi ağzının ortasına 
tarafından
anlamioki boş hersey
0 oy
tarafından
İlik ileş ne demek oluyor ki
(1,666 puan) tarafından
Ileş şive yapmış işte,hani leş kötü..
ilik de güzel demek afet gibi
tarafından
Sende Tv'de gördün mü bilerek öv erkekleri
(1,666 puan) tarafından
Post sahibi değilim tatlım soruna cevap verdim sadece :))
tarafından
Pardon uykulu gözlerle okuyunca post sahibi sandım
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Agzinin ortasına gecireydin ya bi tane bacim terbyesiz ya 
0 oy
(41 puan) tarafından
Kurban olsun sana sen bir annesinnn.anca o..... Bakarlar tövbe tövbe üzülme bacım
tarafından
saol cnm Allah razi olsun
(41 puan) tarafından
Sendende canım üzülme boşver
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Onlar sana değil milyonerlere ya da Kenan gibilere bakıyor deseydin eminim eşin de tükürülecek sıfat yoktur
tarafından
aynen cnm
0 oy
(684 puan) tarafından
Canım sende başkalarını beğen bakalım ne diyecek onu küçümse ile yapılmaz böle yapılır 
0 oy
(195 puan) tarafından
Sende erkeklere vayy çok yakışıklı de o kadınların doğal halini görse korkardı bu erkekler çok acayip ne zannediyor kendini Çok ayıp etmiş 
0 oy
(391 puan) tarafından
Güzel ve bakımlı olmanın belli bir maddi gideri vardır canım ( cilt bakımı makyaj malzemeleri kuaför gideri temizlik ve bakım ürünleri vs vs). Madem ilik gibi seviyor versin parasını yaptır hepsini :) bunu diyen eşine de sor bakalım günde kaç kere dişlerini fırçalayıp kendi öz bakımına ne kadar zaman ayırıyormuş? Adamı kaçırmadıysan kendi öz iradesiyle beğenip evlenmiş daha neyin peşinde? 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Anacım bak kendine. Git kuaförüne git ceşit ceşit. Al gecelikleri giy git yat. Her gece sür kremini sık parfümünü yap saçlarını... Yüzüne de bakma. Bak gör nasıl peşinden geliyor köpek gibi dilini çıkara çıkara kıskansan da çaktırma ona. Yatagına gelince nazlan kırıt biraz. İhtiraslı ol.. Çekici davran.. Bu arada köpek dedim ama kusuta bakma tabiri caizse. 
0 oy
(9,234 puan) tarafından

image

bunu eşine göster ikiside aynı kadinmis. Makyaj efek oluyor sana ilik kendine baksın bı o
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ne buyuk saygisizlik ne büyük terbiyesizlik aklim almiyor gercekten

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,203 soru

24,382,065 cevap

348,801 kullanıcı

...