0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (5,489 puan) tarafından
Yıllar önce, yengem ve arkadaşlarıyla bi akşam buluştu eşleri ayrı kadınlar ayrı. Oyunculardan bahsediyolar işte şu yakışıklı şu iyi felan. Biride Kıvanç çok yakışıklı dedi, öbürü o sarı p.pinin neresi yakışıklı felan demişti. Ya eşleri de birbirini tanıyo ben olsam cesaret edemedim öyle şeyler konuşmaya. Siz böyle ortamlarda bu şekilde konuşur musunuz

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim oglum hepsinden yakusuklu der cikarim aralarindan banane elin artislerinden :)
(5,489 puan) tarafından
En iyisi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

:Dkonuşmam tabbiki de 

(3,276 puan) tarafından
Aylinim yapmaz :D
tarafından
Hahahha hic yapmam cansu
+1 oy
(1,862 puan) tarafından
Tabiki konuşmam, çevremde de öyle konuşan arkadaşım yok zaten herkes edebini bilir çok şükür bilmeyenle de çok munasebetimiz olmaz
(5,489 puan) tarafından
Benim de çok garibime gitmişti aklıma geldi sorayım dedim. Sağdan soldan konu açarız da öyle şeyler çok ayıp bence
+1 oy
(123,081 puan) tarafından
valla gun gelir devran döner başina kalkarlar o yuzden konustuna dikkat etcen
(5,489 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
+1 oy
tarafından
Yok ben eşimde bazen diyorum bu çocuk buna gitmemis kiz güzel çocuk yakisikli değil yada çocuk yasikli  kiz güzel degil diye bazen eleştiri yaparim güzel yada çirkin desek ne olur anlamadim konuşsak kiz arkadasla onuda anlamadım edepsizligemi girer onu beğeniyoruz.manasinami gelir gerçekten dusuncelerinizi  merak ettim. Hersey dize ayıp geliyor 
(5,489 puan) tarafından
Yok ondan değil aman o sarı pipi demesi çok tuhafıma gitmişti
tarafından
Bu tarz konuşmalar hemen her evde oluyordur. Ama iş belaltina vurunca oraya igrenlik girmez mi
tarafından
Ne olcak.kiz sarı paça sarı.pipi falan lafları
0 oy
tarafından

Karı koca ilişkilerinden bahsedenler mi dersin böyle muhabbetlerden hoşlanmam

Yüz yüze bakıyoruz arkadaş abi yenge deniliyor o yüzden kimseye anlatmam anlatılan ortamda bulunmam 

Zaten huyumu bilirler. Bahsi bile geçmez :)

(5,489 puan) tarafından
Eltim arkadaşlarının yanında bana neyle korunuyosunuz diye sormuştu, ben ona bile çok utanmıştım
tarafından
Gereksiz ve saçma
Tanış olduğunuz için samimi yaklaşmış sormuş ama!!!
Dediğim gibi yüz yüze bakılıyor vr ben böyle sohbetleri hiç sevmem
Gizli saklı bilmediğin birşeyi öğrenmek istediğinde kendine yakın buluyorsan neyse de ona bile karşıyım da
Bana çok saçma boş muhabbet geliyor
0 oy
tarafından
Cesaretten değil de böyle bir igrencligi kendime yakıştıramam ve konuşmam. Çok saçma sapan konular. 
(5,489 puan) tarafından
Biraz öyle
0 oy
tarafından
Eşinin duyduğunda razı olmayacağı şeyler konuşulmamasi lazım
(5,489 puan) tarafından
Bencede öyle
0 oy
(51,058 puan) tarafından
belden asagi konusmayi sevmem annemde sevmez aliskin degiliz 
(5,489 puan) tarafından
Kesinlikle annemin o yüzden hiç arkadaşı yoktur
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Ben eşimle konuşuyorum bu konuları. Sonuçta şehvet değil bir insanı beğenmek neden saçma olsun. Sık sık dizi film izleriz Yorum yaparız. Bana ilginç geldi :)
(5,489 puan) tarafından
Beğenmek ayrı belde aşağı şekilde bu şeyi dile getirmek ayrı bence
(1,862 puan) tarafından
Belden aşağı mı dile getirdiler
(2,424 puan) tarafından
Bel altı tabi ki konuşmuyoruz etrafımda yok ama aktris ve aktörleri yorumlarız sorun olmaz bizim için
0 oy
(1,862 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Konuşurum hiçte çekinmem ne var ki bunda  bende şeyi çok beğeniyorum çukurovada fikret var ya allahım ya maşallah sarı pipi falan terbiyesizlik ama
(5,489 puan) tarafından
Öyle de canım, belden aşağı kelimeler kullanmak garip
(1,862 puan) tarafından
Aynen bende tam onu diyordum terbiyesizlik
0 oy
(14,445 puan) tarafından

Sarı p.pi hahahah nereden de gelmiş akıllarına :D

(5,489 puan) tarafından
Ne bileyim değişik
0 oy
(866 puan) tarafından
İyi de TV de ki birine yakışıkli deyince ne oluyor ki namusu mu kirleniyor ne alaka anlamadım ..ben hiç böyle seyelre takilmam yakışıkli bulduğum biri olsa söylerim ona yakışıklı dedim diye onla beraber olmak istediğim anlamına gelmiyor ki çok farklı bı kafa yapısı ..eşim de bı oyuncuyu güzel dese guzeldir yani hatta bazen ben sorarım ne güzel kız dimi diye 
(5,489 puan) tarafından
Yakışıklı demekte sorun yok bana garip gelen sarı pipi lafı burdan erkelerin başka yerleri mi düşünülüyo gibi bişey çıkıyo
(866 puan) tarafından
Valla orasını bilemem artık
0 oy
tarafından
Konusmam hic kimseyle oyle seyler 
(5,489 puan) tarafından
Bence de oek mantıklı değil
tarafından
Mesela benim komsum soylemisti banakaynin cok yakisikli diye gulmustum bende.ama hic hos bisey diyil ustelik evli kaynim.komsumda evli 2 cocuklu.bir muslimankadin  dogerine baska gozle bakamaz yakisikliysa yakisikli Allah sahibine bagislasin icimizden bile gecrmememiz gerekirken baskasina soylemek hic dogru diyil..
(5,489 puan) tarafından
Kesinlikle, Allah korusun senin gönlün kaysa yakışıklı görsen ve başka olaylar olsa iyi mi olacak
0 oy
tarafından
Bizim is yerimdeki bi abla çocuğu benle yaşıt genel olarak da kadın çalışanız kocama beni doyur beni boşalt falan diyorum siz gencsiniz sizin her gün yapmanız gerek falan demişti ben hiç cevap vermedim ama hayatım boyunca hiç bu kadar ayıp bir sohbet dinlemedim hala unutamıyorum, gelen vatandaşa da aşkım diyor çok garip :))))
(5,489 puan) tarafından
Tövbeler olsun o nasıl şeymiş. Ben eşime başbaşa bişe diyemem öyle
tarafından
Kuzum inan bende konuşamam çok utanırım ama kadın fazla arsız senin yengenlerinki çok hafif kalmış bunun yanında:D
(5,489 puan) tarafından
Yani haklısın
0 oy
tarafından
Ben konuşmayı sevmem banane elin adamının yakışıklı olup olmamasından 
(5,489 puan) tarafından
Bencede

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 630 göst.
10 Kasım 2022 Aile kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy