0 oy
642 göst.
Diğer kategorisinde (1,075 puan) tarafından

Geçen gün istegramda dolaşırken Gelinim mutfakta yarismalrindan bir beyanın bu sayfası etkilemesi sonucu mesaj attım acaba güvenilir mi bilemiyorum pek bu tür şeylere güvenemiyorum kararsız gibiyim 

image

image

imagej

11 Cevaplar

0 oy
(907 puan) tarafından
Bilemem güvenemezdim heralde ben
(1,075 puan) tarafından
Bende güvenemedim istegram da vergi vs belgeleri felan var ama böyle fotoğraf eski gibi tam güvenemedim o yüzden yani fotoğraf bir yerden alma hibi felan geldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her yerde kapora isteyenler dolandirici diyor. Bilmiyorum guvenemem 250 tl az para degil
(1,075 puan) tarafından
Aynen haklisin canım
0 oy
(262 puan) tarafından
Asla güvenme benim başımdan geçen olayı anlatayım ben 

Bende buldum böyle bir sayfa mesaj attım 400ira istediler kapora  bende vergi levhası istedim gönderdiler maliyeyi arayıp sorgulattim böyle bir levha ve vergi numarası yok dendi tekrar mesaj attım aynı adama böyle bir levha yok böyle bir şirket yok diye mesajı gördü ve engelledi beni. Asla güvenme böyle seylere
(1,075 puan) tarafından
Yok camim sordum aam boyle seylerden korkuyorum zaten kapora istemese güven verse belki ama asla yani
(1,791 puan) tarafından
Aynısını bende yaptım benide engelledi her yerden
0 oy
tarafından
Güvenme canim kapora isteyen yerler dolandırıcı parayi alıp seni engeller mağdur olursun. 
(1,075 puan) tarafından
Aynen haklisin canim
0 oy
(932 puan) tarafından
Onun sana para wermesi lazim bnce yollama cnm
(1,075 puan) tarafından
Yok canım sağol
0 oy
(498 puan) tarafından
Sakin guvemeyin is yaptıracak insan neden senden para istesinki benim.bir arkadasin basina gelmiş 180 tl göndermiş 1 poset kucuk sabun gondermisler sonrada telefon numarasına ulaşmış kadin demişki sizin gibi salaklar olmasa biz ac kalırız demiş bence guvenme
(1,075 puan) tarafından
Haklisin canım
0 oy
(11,678 puan) tarafından
Bunlar dolandırıcı canım
(1,075 puan) tarafından
Haklisin canim
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ya inanmıyorum bide soruyor musunuz bunların hepsi dolandırıcı bide haberlere çıkıyor her gün sakın inanmayın sakın
(1,075 puan) tarafından
Hayır inanmadım ztaen  canım
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Asla verme sen iş yapacaksın evin yurdun belli ama onların öyle değil 
(1,075 puan) tarafından
Haklisin canım
0 oy
(99 puan) tarafından
Oda biseymi bn bı sayfa buldm kaporada istemio sırf kapora istemio die guvendm benden kimlik fotokopisi telefon adres adıma kayıtlı IBAN aldı sinra beni engelledi 
(1,075 puan) tarafından
Oyy Allahım ya
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Kaporayi alıp kayboluyorlar
(1,075 puan) tarafından
Haklisin canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 269 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.