0 oy
190 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kızlar 2 buçuk yaşında bi kızım var oyuncaklarıyla oynuyoruz bide kıblegah oyunundan aldık bi kaç oyun daha aldık oynuyoruz ama değişik şeylerde yapmak istiyoruz ne gibi şeyler yapabilirim ?

Sizler neler yapıyorsunuz gün içerisinde ?

Bu aralar TV ye kafayı sardı hep YouTube den videolar istiyo aç aççç diyo bebi açç diyo uyanır uyanmaz kumandayı alıyo bana getiriyo (Sevcan ile derin) adlı bi youtuber  var onu açmıştık yemek yesin diye o gün bugündür hep onları izliyo tamam izlesin öğretici videoları da var ama kızım bağımlısı oldu hep onları izliyo artık ne haber ne dizi hiçbişeyde izletmiyo bize:D

Sabah akşam TV onun:D anneanneye gidelim diyorum hayır diyor ben bebi bakacam diyo :D

Bu kadar da TV izlemesi iyi değil.

Oynadığımız oyunlardan da sıkılmış durumda :ermm:

Fikir alabilir miyim?

5 Cevaplar

0 oy
(366 puan) tarafından
Benim kızım da 22 aylık oyuncaklar dışında saklambaç oynuyoruz çok seviyor, koltuk yastiklariyla oynuyoruz bir de yeni çıkan pilli lavabo lar var onu aldık çok sevdi vakit geçiriyor biz de video izliyoruz ara ara favorimiz Niloya sağlıkla büyüsün kuzular
tarafından
Benimki de kukuliyle ayıcık bomboyu izliyordu şimdi onların adını bile anmıyo :D saklambaç oyununu eşimle 3 ümüz oynuyoruz eşim daha çok eğlenceli o oyunda baya güleriz gülme krize girer kızımız :D eşim saklanır benle kızım onu ararız birden önümüze çıkar kızım hem şaşırır hemde baya güler :D
(366 puan) tarafından
Bizim babamız biraz iri yarı olduğu için çok fazla kosamiyor:-)
-Reklam-
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Cnm instagramda montessoriaktiviteleri ve montessorikulübü diye sayfalar var orda yas gruplarına gore aktiviteler oluyo onlara bakabilirsin..bnm de oglum 21 aylik lego sever,oyun hamuru ve parmak boyama cok sever..bide bol bol kitap okuruz cok hosuna gidiyo
tarafından
Şimdi baktım süper bi sayfaymış tam bize göreymiş çok teşekkür ederim canım :)❤️
(3,902 puan) tarafından
Ne demek cnm bol bol aktiviteli gunler size:)
0 oy
tarafından
oyun hamuru ve kalıplarını alabilirsiniz boya kalemleri boya kitaplari izlediği cizgi filmlerin olduğu cocuk dergileri bunları beraber yapabilirsiniz
tarafından
Oyun hamurunu sevmiyo ya aldık ama çöpe attık eline aldığı gibi geri attık pis dedi :D boya kalemleri var ama onları sadece resim defterinde kullanmıyo evin her yerinde kullanıyo geçen gün duvarları boyamıştı :D
0 oy
(7,659 puan) tarafından
1.5 yaşında yatıp yuvarlanıyoruz sürekli (≧▽≦) legolarla oynuyorz saklanbac oynuyoruz şarkı açıp dimtis dimtis yapıyoruz  ve günün çoğunu dışarda geçiriyoruz bir de sürekli karalama yapıyoruz 
tarafından
Bizde şarkı açar oynardık ama bırakmıyo artık :D benimle temizlik yemek yapardı yani yardım etmeye çalışırdı ama şimdi yapmıyo aklı fikri TV de :D
(7,659 puan) tarafından
Bizim evde TV yok o konuda rahatım çok şükür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
19 Şubat 2021 Aile kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.