Nasilsiniz hamisler kimler kac haftalik hangi ilde yasiyorsunuz kac yasindasinz kac cocugunuz var azcik tanisalm kaynasalim :)
Ben konyalym 24 yasindaym 1 kizim var simdi ikinciye hamileym cinsiyetimz belli degl yogun bir bulantiyla gunumu geciriyorm
Bende giresundan hülya. Eğer düşük yapmasaydım yaklaşık 7 aylık olacaktım bende. Şimdi tekrar hamile kalabilmek için uğraşıyoruz.
Merhabalar :) 24 yaşındayım Aslen Bursaliyim :) Elaziga gelin geldim 9 aydır evliyim :) 32 haftalık hamileyim kızımızı bekliyoruz :) ve ilk gebeliğim ❣
Karaman'da yaşıyorum 27 yasindayim 8 ve 4 yaşlarında iki oğlum var üçüncü oglumlada 30. Haftamiza gircez isim bulamadık iki oğlumun ismi İbrahim ve Yusuf bu oğlumun ismi nolsun diye kendimce düşünüyorum
21+2 yiz cnm gün sayıyorum bir an önce kavuşmak istiyorum cnm 21 yaşındayım ilk bebeğim cnm :)
Merhaba aslen izmirliyim bursada yaşıyorum 25 yaşındayım hemsirEYM 31+4 ASEL imiz olacak ınsalalh
Yalovada yaşıyorum 36+3 haftalık hamileyim küçük beyimi bekliyorum :) 27 yaşındayım ilk bebişim :):):)
Bende 26 yaşindayım gümüşhaneliyim ilk gebeliğim. 22+6haftalıgız kızımı bekliyoruz :)
26 yaşındayım, aslen ege çocuğuyum ama Bursa da yaşıyorum. Okul öncesi öğretmeniyim:) 22 haftalık hamileyim:)
33 yaşındayım antalya dayım ilk bebeğime 10haftalık +3günlük hamileyim
20 yasindayim 1.5 senedir evliyim mersinde yasiyorum. 3. gebeligim ama kaybettim 2sini. insallah bu defa olur. 5 haftaligim :)
Merhabalar canım ben istanbulda oturuyorum 28 yaşindaym bi kizim war 7 yasinda 2. Gebeligim ve yine prensesim geliyo insallah 17+0 olduk artık
Benim melekler karışık anne selanikten artvin borçkaya sonra samsun a geçmiş babam kastamonulu esimin annesi yunanistan babasi eskisehirli:) babamin iş nedeni ile antep te dogdum bursada ilk okul orta okul istanbulda lise üniversite okudum istanbul da yasiyorum;) 32 yaşındayım 8 yillik evliyim 6 yasinda çocuğum var. 2.ye 37 haftalik hamileyim:)
Ben de aslen bursalıyım izmirde yaşıyorum 1 kızım var bu 2. Gebeliğim cinsiyet belli değil ama erkek olursa MERİÇ BURAK kiz olursa birinci isim + NEHİR olacak 23 yaşındayım bide :)
Rize de yaşıyorum 22 yaşındayım 35+6 haf.hamileyim. ( İlk prensim❤️)
Evimi temizledim doğuma az kaldı ..biraz dinleneyim yemek yapcm:)
Aslen ankraliyim sivasta yasyom 25yasindaym esimle severek evlendik 8 aylik evliyiz ilk cocuguma hhamileyim 31haftalik mehdi mizi bekliyoz
Slm canim tokatliyim istanbulda oturuyorum 30 yasindayim bir kizim var 6 bucuk yasinda bu ucuncu gebeligim bundan once bir oglum ooldu 1 ay yasadi :(( simdi ise oglum olacak ömer asafim sezeryan dogum olacak 27+2 yim sukurler olsun bu gunumuze hepinize hayirli evlatlar hayirli ddogumlar
bnde konyalıyım ilk gebeligim 20 yasındayım inş allah nasip ederse kızım olacak hangi hastaneye gidiyorsun ve nerede oturuyorsun tam
Ben 23 yaşındayım ilk gebeliğim daha yeni gelinim insallah kızim olacak mayısın sonunda :)ilk heyecan ilk mutluluk
413,860 soru
12,457,251 cevap
46,531 kullanıcı