+1 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar esi asgari ucretle calisanlar nasil geciniyorsunuz once esim 12 saat calisiyordu 5000 lira aliyordu cocuk olunca 8 saat calisiyor ev kirasi yok kaynanamgilin evinde kaliyoz korkuyorum bazen yetmicek diye sizler nasil tutumlu oluyosunuz bugun bi markete girdim ped cips 4 5 tane cikolata aldim 53 lira odedim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kapıdan dışarı adım atar atmaz 100 tl çöp oluyor kapıya çıkmaya kprkar olduk rabbim asgeri ücretle çalışanlara yardım etsin kolaylık versin eşimin öaaşı iyiyken ziyan oluyoruz askeri alsa aç kalırız 
tarafından
Allah yardim etsin canm napak
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ayakta alkışlıyorum onları bizde iki maaş var genelde zorluyor
tarafından
Biraz tutumlu olmak gerek canm
(9,234 puan) tarafından
Tutumlu olmak ayrı bişey ama kira fatura  kredi yetmez belki başkası iki maaşla birikim bile yapar
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Walla  bende  bilmiyorum  canım  ama  çok  tebrik  ediyorum  nasıl  yapıyorlar  diye  eşimle  konuşuyoruz  aslında  öyle  ahım  şahım  şeylerde  almıyoruz  ama  bir türlü  para  yetmiyor  bıktık  artık yaa  gerçekten  dışarı  çıktığımız  da yok  öyle   zaten  çocuğun  bezi  mamasi  ıslak  mendiliydi  derken  bin lira  gidiyor  allah  yardım  etsin  hepimize hayat  çok  pahallı 
tarafından
Evet canm maalesef
0 oy
(98 puan) tarafından
Geçinemiyoruz canım annemler destek olmazsa açız :)
tarafından
Bizede kayinbabam destek oluyor mutfak masrafimiz yok gibi bise kendi evine ne alirsa bizede alir
(98 puan) tarafından
Çok zor biz bide kiradayız .
tarafından
Allah yardim etsin cnim
(98 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benim eşimde asgari ücret aliyo bı iyi yanımız var ev kira ama kıra odemiyoruz o cepte kaliyo oyuzden ayın sonu çok rahat geliyo birde kayinbabamin bize çok desteği var gider sormadan bize pazar görür çocuklara biseyler alır bizde alırız ama çok fazla düşkün çocuklara bide eşim evin tek oğlu o yuzden yapacagim kimsem yok der kışlık kuru diri kendine alırken bizede alır tursumu her sene onlar kurar böle olunca tabi asgari ücret rahat yetiyo 
tarafından
Bizede kayinbabam destek oliyor
(45,023 puan) tarafından
Annem her ay elime 100 lira verir babamda arada verir onlar gıda olarak değil harçlık verir elime
tarafından
Onlarda saolsunlar canm
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Rabbim bereketini arttırıyor kuzum 2000 maaş alıyoruz normalde asgari ama 600 TL kesiyorlar borç için 1000 TL ev kirası ve aidat geri kalan 1000 e de faturalar bebek maması felan filan işte bir yedigimizi ikinci aya artiriyorum nasıl dersen 1 bütün tavuk aldık onu 3 kere yemek yapıyorum 
(15,063 puan) tarafından
Kız 2000 TL çok zor inan kira vermesek çok iyi olur ama maalesef işte hayat :)
(45,023 puan) tarafından
Huzur olsun sağlık olsun aç açıkta kalmayız Allah büyüktür kuzum
tarafından
Aynn canm
(15,063 puan) tarafından
Rabbim hepimizin evine bolluk bereket versin hanımlar çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Ben kaynanamla yaşıyorum ve eşim pandemiden dolayı 5 aydı işsizdi 5 ayda 1 ay çalışıp çalışmadı sözde askeri ücret alması lazım ama 6 ay oldu daha askeri ücretin yüzünü görmedik Allah bin kere razı olsun inşallah burdan bir arakadaş geçen gün 1 kutlu dolusu oğluma kıyafet gönderdi idare ediyoruz şimdilık çok şükür 
tarafından
Allah kimseye muhtac etmesin
(5,993 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Valla biz abur cubur çok almayız ayda bir kere dışardan yeriz eve kola cips bisküvi falan o tarz şeyler almayız pek. Alirsakta toptan marketten alırız uyguna indirim takip ederiz o şekilde.
tarafından
Toptan alirsak baya indirimli oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,185 soru

24,397,676 cevap

349,879 kullanıcı

...