0 oy
870 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Ya kardeşim bu nedir böyle anlamadım gitti.. millet derdini yazıyor anlatıyor sonuna da bi "napsam kızlar ayrilsam mı" sorusu iliştiriyor.. Yani bu kadar kolay mi boşanmak o adamlar sizin sevgiliniz yada flörtünüz değil ya kocaniz eşiniz her kavgada her olayda niye bitirme odaklı bazı insanlar ?? Canımı sıktın hoopp ayrılalım .. yok artık daha neler görücezz!!!

15 Cevaplar

+2 oy
(7,481 puan) tarafından
Burdakilerin bosa demesiyle bosanacaklarsa zaten hic durmasin bosansnlar canim. Herkesin derdi kendinedir saygım sonsuz ama dedigin gibi bosanmak lafini cok kolay sarfediyoruz. Bu kadar basit olmamali...
(1,791 puan) tarafından
Ya biri çıkıp evet senin kocan şerefsi*zin teki ayrıl bosan dese kiyameti koparacaklr bide. Laf olsun diye soruyorlar istee
(7,481 puan) tarafından
Aynen  canim. Bide şey tuhaf geliyor bi kac kez rast geldim. Bazi arkadaslar kocalarina etmedigi laf kalmiyor bana soyle yapıyor boyle  yapıyor diyor biz tanımadığımız haldr resmen adam dan nefret ediyorz. Cocugum icin katlanıyorum yoksa bi sn falan durmam diyorlar bi kac gün sonra kocası cicek falan bise almis canim kocam diye paylaşıyor. :)) kimsenin mutluluguna lafim yok Allah daim etsin ama kotuyken bu kadar herseyinizi dokmeyin sonra gercekten komik görünüyor.
(757 puan) tarafından
Biz onlara s×ctı sıvıyo diyoruz :)
-Reklam-
+1 oy
(707 puan) tarafından
Ben yaklaşık 1 yıldır burdayım her tur kişilik soru gördüm.sivrilip burdan gidende oldu.covu kişiye yorum yapmıyorum.dediginiz gibi 3vcilik oyunu gibi gor3n çocuklara mi yorum yapayım.maalesef burda çoğunluk 18 yaş çok erken sorumluluk sahibi olup.erken yaşta hayattan bezen bayanlar.o değil akıl vermey3 de gelmiyorlar ki.
0 oy
tarafından

O kadar haklisin ki esinden dert yanan herkrs cozumu bosanmakta saniyo Allah herkese dogru dusunmeyi nasip etsin ne diyim:ermm:

(1,791 puan) tarafından
Tamam belki bir anlık sinirle söylüyorlar ama yapacak insan zaten bu kadar dillendirmez niye boşuna evliliği çıkmaza sokuyorlarsa. Yazık...
tarafından
Aynn cnm bncede cozum yolu olarak görüyo insanlar.sanirim evet kimileri icinde tek cozum yolu bosanmak ama sudan sebeplerden dolayida bosaniyimmi diyen cok oldu malesef artik:/
0 oy
tarafından
Ya biz de eşimle o kadar birbirimize gireriz boşanma mevzusuna geliriz git bosan derim tehdit ederim ama öyle bişey olucak olsa eşime yapisirim boşanmak neymiş ya her şeyde artık herkes boşanmak için evleniyo resmen
0 oy
tarafından
Aynen cnm katılıyorum sana:)
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Aynen katiliyorum canm sana bende anlamiyorum neyin kafasindalar
0 oy
(669 puan) tarafından
Ben o tarz sorulara cevap bile vermiyorum gerçekten
0 oy
(762 puan) tarafından
Aynen cnm katılıyorum sana kimi var sevdigiyle evlenmiş ona rağmen hemen boşanim diyor ya sevmediğin biriyle evlenseydin ne olacaktı çok sinir bozucu bi durum 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Ya alltn alican ya ya alltan alican ewlilik  kavgayla aman bosanlm la yürümezki 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Hadı bunu yazan kotu Bı psikolojiyle yazıyor o an herseyı dusunmus olabılır ya cevap verenlere ne demeli direk bosa gitsin.. :) 
0 oy
tarafından

Valla ben 12 yıllık evliyim ve sürekli tartişma halindeyiz genelde aslında ben söylerim sürekli bosancam edicem diye ama 12yıldır faliyete koymadım lakin bizde şu var tartışırım hep ben ama onun sesi çıkmaz hiçç o söyleyenler daha bir kaç yıl evli olanlardır genelde öyle öyle öğrencekler zamanla dahaaa çokkkk uzun yolları var en ufak şeyde boşancam denirse çok zor olur 

0 oy
(2,242 puan) tarafından
en ufak sorunda bunu diyene sinirleniyorum yok dogumgunumu unuttu cok coruma gitti ayrilsam falan daha birsuru sey . ama aldatilip sorana da uzuluyorum rabbim herkesin yuvasini korusun . 
0 oy
tarafından
Sen ne düşünüyorsun peki bu konuda eşin hakkında?
tarafından
Merak ettiğim post:)))
tarafından
Ama üzerinden zaman geçmiş değişmiş demekki bir çok şey
tarafından
Dün ki postu kendi kapattı yada admin gizledi altında epey laf yetiştirdi beddua fakan
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Kaynana ya da eş hakkında postlara cevap vermiyorum hassas konular benim için.
0 oy
tarafından

Ahhh be kuzum çok büyük konusmussun

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 501 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 226 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,279 cevap

37,685 kullanıcı