0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (12,034 puan) tarafından
Cıldırtacak bu karsı evdekiler. Tam Bi varoşlar. Buranın en varos mahallesinden buraya gelmişler ne kısıtlama dinliyorlar ne yasak bütün gün bu saate kadar soskaktalar coluk combuldak ip atlayıp bagırarak top oynuyorlar sanarsın piknikteler kadınlar kpsede oturmus kahkaha atıp cekirdek yiyor. Tek bir ev bir aile bunu yapan tüm sokak defalarca şikayet ettik. Polis hiç birsey yapmadı yapmıyor. Biraz once havayifisegi nerden buldularasa sokak ortasında ateslediler gökyüzüne 5 aylık cocugumu zor uyuttum bu gun lerde hep aglıyor daha yemek yiyemedim. Patlamasından tüp patladı zannettim sokakta. Cocuklarım cıglık cıglıga. Cıktım bu ne varoşluk ya ayak uydurun ya gidin dedim. Birde diyor ki sen git kocan gelsin kavgaya pis varoş keko. Yarın cimeri arıyacagım bunlara gelip ceza yazmayan poliste ceza alsın Kı terbıye olsun. 

12 Cevaplar

0 oy
(12,034 puan) tarafından

En İyi Cevap
Uyarı veren arkadasım ozaman sızın mahalleye gelecek burada durmayacak kimsenin huzurunu bozmayacak 
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsun canım sen :(

(12,034 puan) tarafından
Kız Nilüfer de etrafım hep nezih
(253 puan) tarafından
Abbbooww eee onlar nasıl gelmiş bulmuş orayı bacım öyle peeehhh
(12,034 puan) tarafından
Kız sokakta tek kohne ev bu kac senelik Allah bilir
(253 puan) tarafından
Bazen demek ki böyle kişiler çıkabiliyor şikayet edebilirsin aslında yada senden başka şikayetçi yok mu toplu bir şekilde şikayet etseniz hangi devirdeyiz
0 oy
(2,525 puan) tarafından

Bu tür insanlarla diyalog kurulmaz 

Allah akıl fikir versin
(12,034 puan) tarafından
Ya defolup gitsinler yada ben satacağım en sonunda evi
0 oy
tarafından
Neresi kız ora cingene olmasınlar onlar hiç bi şeyden utanmaz 
(7,936 puan) tarafından
Ahahahha çingene:)))))
Hemşo çok açık sözlusün ha☺
tarafından
Hemşo bizim köyde cingan derler aslında :) :)
(7,936 puan) tarafından
Hemşo bizdede öyle diyolar:)))
(12,034 puan) tarafından
Kürtler canım. Her kürdü de kötülemek istemem ama bunlar degişik toplu halde oturuyorlar
0 oy
(876 puan) tarafından
Oraya ateş atsan tek kayıp ateş olur
(12,034 puan) tarafından
Gebermedilerde maskesizgeze geze
0 oy
(11,016 puan) tarafından
Allah her şeyin olduğu gibi komşunun da hayırlısını iyisini versin. Zor öyle insanlarla uğraşılmıyor
(12,034 puan) tarafından
Nefret ediyorum ya bunlardan pis varoşlar.
0 oy
tarafından
Ay ben bile oturduğum yerden okurken sinir oldum dağ ayıları diyoruz biz bu tiplere direk polisi arasana kuzum 
(12,034 puan) tarafından
Kuzum aradık kac kere 1 kerr geldiler siren ve ısık yapıp gittiler
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Havai fişek patlayınca arasaydın polisi yasak diye biliyorum ben izinsiz havai fişek patlatmak. 
(12,034 puan) tarafından
Kız yasak ama ne dinliyen var ne gelen en az 10 kere şikayet ettik bunları sadece 1 inde geldi polis o da ceza yazmadan siren yakıp gitti
(3,104 puan) tarafından
Karakola gidip yazılı şekilde şikayetçi olsanız belki daha etkili olur. Yine bişey yapmazlarsa cimere şikayet edersin ama elinde yazılı delilli  şikayet dilekçen olmuş olur. Yada olay anını video çek haber kanallarına gönder. Herkese duyur. Haberci çağır haber değeri taşıyor gelirler bence.
(12,034 puan) tarafından
Bilmiyorum artık gelp ceza yazmayan poliste ceza alsın istiyorum bu görev yapmamak
0 oy
(163,267 puan) tarafından
ev onlarinsa yandin gerci kiraciysada cikmaz
(12,034 puan) tarafından
Onlarınmıs
(11,016 puan) tarafından
Bunu haberlerde görmüştüm evlerini elinden almaya kadar yolu var. Ev sahibi diye her halti yapamıyorlar bi araştır canım
(12,034 puan) tarafından
Pis varoşlar ayak ta uyduramıyorlar buraya bunlar gelene kadar sokakta cocuk ta yoktu seste
0 oy
(13,310 puan) tarafından
Kız yavuz Selim i komple yıkmışlar bizim çarşıda Romen vatandaşların mahallesi de yıkıldı her yerdeler. Nolur Romen arkadaşlar yanlış anlamasın asla mahallede insan ayırmıyoruz ama maalesef aynı Durumdayız 
(12,034 puan) tarafından
Niye kız bizim burası bunlar olamasa cok güzel
(12,034 puan) tarafından
Kız oranın ıcı bir güzel bir güzel kocaman. Bizde ona yakınız baya yuruyrrek gideriz
(13,310 puan) tarafından
Yaa illa bi köşe var evlerde odalarda annem beğenmedi yine değerlendirme yapıyoruz ama.  Biz de yakın baktık geçen okula yakın bir sokak vardı ev güzel ama annem iki banyo arka arkaya diye beğenmedi
(12,034 puan) tarafından
Ay evet bizim evde oyle
(13,310 puan) tarafından
İşte durdu durdu turnayı gözünden vurdu olsun 35 yıldır kirada kadın e biz de yanına göçtük büyük bakıyoruz ya da 2 tane ama hep köşe köşesiz bulsak inan alacağız hemen
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım inşallah giderler yaa 
(12,034 puan) tarafından
Gitmezlerse biz mahkemelik olacagız
(3,165 puan) tarafından
Allah korusun cnm çingen mi bunlar aslında herkes aynı değildirdir
(12,034 puan) tarafından
Canım kürtler ama bu ınsanlıkla alakalı bizim eski ust kpmsumuz kurttu ama cok Baska insanlardı nezihlerdi görgülü namuslulardı kafalarını kaldırıp bir kadına bakmazlardı balkon camını kapatıyorum adam bakarken yere düşüyordu
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Öyle insanlar çok maalesef  komşu hakkı denilen bir şey var
(12,034 puan) tarafından
Sesten ne gece duruluyor ne gündüz evde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,471 göst.
25 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Esmagül (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 449 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Betularglu21 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,224 soru

23,943,216 cevap