0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından
Kız daha yeni gördüm instgramda gezinirken herkesin belinde altın kemer gerck mı acaba onlar yoksa gösteriş mı anam bir sürü takı tanıklar vay anam vay:))))

9 Cevaplar

0 oy
(51,986 puan) tarafından
bis bedavaya gittik☺️
(662 puan) tarafından
Heevalla ikbosum kandırdılar bizi :))
(51,986 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(13,304 puan) tarafından
Kız ne taktılar köstek yaptırmadın mı sen?
(662 puan) tarafından
Köstek ne kiZ
(51,986 puan) tarafından
ne kostegi kız bi set iki bilezik aynilarini hem nisanda hemde düğünde taktılar
(13,304 puan) tarafından
Ah kuzum biz bedavaya gitmişiz Benim de öyle 5 bilezik bi set ama düğünü komple eşimle ben  yaptık salon parasına kadar verdik.
Hani kalın boyna takılıyor şimdilerin ucunda tuğra vs ucu var o köstek bizim buralarda annemlerin zamanında en az 1.5-2 mt si makbulmüş
(51,986 puan) tarafından
o kostekten halamin vardi. bes bilezik yine iyi. kaynanamlar kurnazlar. kaynim mondide calisiyodu onlarin köylü adam illa ordan alalim mobilya dediler bende hadi oyle olsun dedim ordan aldim taksitle oderiz dedi esim kaynanamlar odemeyecegi icin hic gelmediler almaya. dugunden sonra esim arabasını satti mobilya borcunu ödedi ben üstüme duseni almistim. bedavadan dugun yapiyo erkek tarafı herseyi gelinle damada yikiyo
(13,304 puan) tarafından
5 bileziği de eşim bekarken düğün parasından topladılar kuzum iğneden ipliğe annemlerle eşim ben de çalışıyordum uludağ üniversitesinde o zaman. İğne ucu yardımları olmadı. Dün akşam mesaj atmışlar gruptan löseve bağış kurban parası göndermiş keremin adına kaynana keremin her zaman hayra ihtiyacı var ama şuan değil kaç aydır neler çektirdi bize şimdi onun adına bağış ay akşamdan beri çıldıracağım yeminle
(51,986 puan) tarafından
haha kadin imana gelmis bozma ☺️
(13,304 puan) tarafından
Vallahi yürüsün gitsin cuma akşamı akşam akşam sinirimi oynattı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Napcan kız ':D bursa birinin vardı altın kemeri 
(662 puan) tarafından
Merak ettim kız hiç altın kemerim olmadı:)
0 oy
tarafından

Dogu gelini değilim, ama doğulu olduğum için takıldı :)

tarafından
Babamda durumun yettiği kadar yaparsın dedi de, işte yaşlı olunca adama bişey diyemiyorsun. Kendine tüfek bile istedi düşün artık :)
(7,619 puan) tarafından
Uyy nerelisin :)) dedem da yoktu yasasaydi isterdi belkide
tarafından
Nekadar ediyor ortlaam
tarafından
Evleneli 6 sene oldu, o zamanlar 50-60 civarı vardır
tarafından
Simdi ooooooo ozaman  300 bin vardir bakicam dur
0 oy
tarafından
Hepsi gerçek kuzum genelde ailelerine çok bağlı oldukları için çok altın takılıyor
(662 puan) tarafından
Bizimkilerde mübarek iki bilezik takiolar mübarek gözümüzün içine bakiolar geri verse diye :))))
tarafından
Yok kuzum Şırnak Hakkari Van Muş Tunceli gibi taraflarda aileler birbirine düşkün olur ve birbirini kollarlar dedikodu bile nadir vardır aile arasında düşün:D  Düşük birşey taktın mi ayiplar hata
0 oy
(135,777 puan) tarafından
beleşe gidenlerde halay başıyım mendil.salliyom 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Gerçek kız ablaminda vardı ev alırken sattı oda Yüksekova gelini. 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
arkadaşım hakkariliydi. kemerleri aileleri almıştı onlarin yani erkek tarafı değil. onlar da öyleydi en azından. ve gercekten bayaa altın takılıyor. 
0 oy
tarafından
Bi evde en az 10 aile her biri bi çeyrek taksa yeter Allah bereket versin çok kalabalıklar kuma falan da normal onlarda  Mardnli bi arkadaş vardı 35 kardeşlerdi 4 kadın kuma hepsine anne diyodu normaldir o kadar takı aşiret gbi bide dışardan gelenleri düşün ahey ahey :))
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Benim Urfalı arkadaşım var onada takmislardi kurdeleyi benzeyen birde kolye tarzı bişey sonra ewine hırsız girdi kriz gecirmisti
(5,777 puan) tarafından
Bügünde kimse uyarı vermek istemiyor hahhaha
(10,836 puan) tarafından
Yaa benimde bi postum var dur ona yorum yapayım uste çıksın uyarı versinler
(5,777 puan) tarafından
Yap kız bende uyarı veririm teşekkür ederim bu arada uyaru için:)
(5,777 puan) tarafından
Kız yaptın mı hangisi
(10,836 puan) tarafından
Yaptım hadi uyarı verin zor buldum postu

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 679 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Duygu_cuk (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,460 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rrrrrrt (92 puan) tarafından soruldu
0 oy