0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumu uyutacağım zaman emzik veriyorum, uyurken de kalıyor ağzında düşünce ağlıyor. Gün içinde vermiyorum normal zamanda, emzik sadece yatağında durur öyle bir kural koydum bu duruma alışsın diye, ama merak ediyorum daha sonra kendi kendine bırakan var mı emziği? 

15 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Ahh kuzum 24 aylık olduk cebelleşiyoruz ama nafile. Emzik müptelası benimkiler. Nasıl biraktrcam bilmiyorum 
tarafından
9 aylık benimki, gün içinde vermediğim öyle bağımlı olmaz herhalde diye düşünüyorum ama Allah kolaylık versin size
-Reklam-
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bende senin gibi yapiyorm canm emzik dayanmiyo artık ya kopariyo devamlı da bırakmazlar ki smdi erken bence dha 
tarafından
9 aylık benimki, hiç koparamadı daha, bir de beni emmedi hiç emme duygusunu gidersin diye veriyorum uyurken, bazen düşünce uyanıyor bazen hiç oralı olmuyor. Acaba bıraksam mı emin olamadım sonra daha çok ister. Mi lş
(1,628 puan) tarafından
Benimki 19 aylık biraktir bence smdi dha snra zor olur
0 oy
tarafından
3 ay emzik kullanımı kullandım, bıraktı sonra kendi.
tarafından
Klavye yazmış öyle cnm.3 ay kullandı bıraktı kızım demek istedim.
tarafından
Ne kardesim diye de hitap şekline dikkat et.
tarafından
Belki kendi kendine bırakır o zaman çoğu bebiş bırakmış ya da çok zorlanmamış
(374 puan) tarafından
Onu hitap gibi yazmafim ama sen oyle anlamışsın alayci olarak yazmadim yani cevaplarima bakabilirsin yorumlarimin cogunda arkadaşlara kardesim diyorum kotu anlamda soylemiyorum sen yanlis anlamissin bir daha yazmam aylatt
tarafından
Ok.cnm.ben az az vere vere bırakırdım.Ağzında yara olmasın diye
0 oy
(124 puan) tarafından
Benimki 1 bucuk yas olacagi zaman kendi brden birakti neden bıraktığını anlamadim bir daha agzina sokmadi asla 
tarafından
Sadece gece mi alıyordu
(124 puan) tarafından
Evet sadecr uykuda
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benim kızım tek uykuda alıyordu emziği 4 aya kadar şimdi onuda almıyor bıraktı 9 aylık suan 
tarafından
Benimkide 9 aylık, bazen emziği hiç bırakmıyor, bazen düşüyor ağlamıyor devam ediyor uykusuna hiç belli olmuyor. Gün içinde de hiç istemiyor zorlanır mıyım sonra diye düşünüyorum
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bes ay cok guzel emdi sonra kendiliginden birakti mumkun deil almadi cok uzuldum suan 8 aylik keske emseydi
(6,135 puan) tarafından
Niye kız sonra zor oluyor biraktirmasi ayrıca dislerine ve konuşmasına da zarar
(4,152 puan) tarafından
Ya ozeneip isimli zincir yaptirmistim hemde uykuya gecmesinde buyuk kolaylikti ne guzl uzuldum uc kizim var ucudu emmedi zatn emzik
tarafından
Bende çok seviyorum emzikli bebek, aşırı tatlı geliyor. Sadece gece verdiğim için ben, öyle zincir felan şey yapmadım gün içinde sürekli ağzında olmasına karşıyım
(4,152 puan) tarafından
Bnde oyle kullanmiyordum uykuya gecerken ama maeseleeef
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ne desem bilemedim valla.

Benim oğlan 27 aylık sadece uykuda veriyorum. Uyuduktan sonra kendi çıkartıyo ve bazen uyku arasında arayıp buluyo tekrar tepiyo ağzına. Ama bazende emziği çıkartıp öyle uyuyo. Çok değişik bi tip benim bebe.

Bıraktırmaya çalışsam belki bırakır ama gece uykusu bölünür diye korkuyorum. Çünkü daha yeni yeni düzene girdi uykusu
tarafından
Heh işte benim bebe de öyle, bazen uykuya daha dalmadan bile ağzından itip öyle uyumak istiyor hatta, gün içinde vermediğim için kolay olur diye düşünüyorum ama emin değilim devam etsem mi bu şekilde bıraktırsam mı şimdiden
(1,635 puan) tarafından
Bence hiç uğraşma yaa bıraktırmaya kalksan belki daha çok üstüne düşerse daha zor olur.
Ben kendim bırak demicem ama gün içinde istediği zaman hayır oğlum sadece uyurken emiyoruz biliyosun diyorum o da ısrar etmiyo.
Ama çocuğumun huyunu biliyorum bıraktırmaya kalkarsam inadına daha çok ister
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Benimki 6 aylıkken gündüz 8 aylıkken gece bıraktı kendi kendine 
tarafından
Ben gündüz de sadece uykusunda veriyorum anladığım kadarıyla kolay olur bırakması, belki de kendi kendine bırakır
0 oy
tarafından
Benim bebeğim kendi kendine bıraktı 6.ayda dişleri kaşındığı için ısırıp duruyordu bende sonra vermedim oda istemedi öyle bıraktı çok şükür iyiki de bırakmış büyüdükçe daha bağımlı oluyorlar 
tarafından
Bende ondan korkuyorum işte benimkinin 5. Dişi geliyor bırakır mı iyice dişleri çıkınca bilmiyorum
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim kızım dişleri çıkınca almadi bi daha
tarafından
Benimkinin 5. Dişi geliyor hala devam
0 oy
(238 puan) tarafından
Kızım da sadece geceleri emerdi onuda kendiliğinden bıraktı bir gün almadı ondan sonra ben verdim gene almadı bizde attık ama benimki gece boyu ağzında olmzdı uyuyunca kendisi atardı agzından
tarafından
Arada bir atıyor uyumaya devam ediyor bazen uyanıp emziği bulup geri uyuyor o konuda rahatım aslında ama emin olamıyorum. Emziği bulup uyuyunca çok rahat ediyorum
(238 puan) tarafından
Aynen uyku evresınde emzik çok iyi oluyor ben kullanmamıştım başlangıcta kuzum bir türlü uykuya dalamadan uyanıyordu emzik sayesinde uyurdu
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Bizimki emmedi yaa çok emzik emsin isterdim 
tarafından
Büyük kolaylık
0 oy
(868 puan) tarafından
emzige çok bağımlıydi birden bıraktırdim bi kac gun sinirliydi sonra unuttu
tarafından
Benimki öyle değil o zaman ben biraz daha devam edeyim ya
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Benim kendi kendine bırakmadılar ucunu çok az kestim içine çörek otu koydum yere bıraktım kendileri gördüler ay dedim böcek girmiş ben ellemem bikac gün kaldı orda zorlandım iki gün falan sonra alıştılar. 
tarafından
Ben daha devam edeyim o zaman, rahat da etmiyor değilim aslında emzikle ama sonrasını düşündüm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 225 göst.
0 oy
0 cevap 15 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (75 puan) tarafından soruldu

405,986 soru

12,169,359 cevap

36,634 kullanıcı

...