0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 Yumurta kirdim 1 yemek kaşığı yoğurt ve un kattim cirptim pisirdim 2 yaşında oglum sizinkiler bitirir mi omleti baska bisey yemese sadece omlet yicek merak ediyorum ya:)

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önüne 5 tane katsam yine yer benim canavar 17 aylık ama öyle herşeyide değil beğendiği şeyleri 
tarafından
Maslalah de ya keske benimki de oyle olsa üzülüyorum ya
tarafından
B3nimki 15aylik yumurta yemiyor ya sabh kymali yumurta yaptim agzina aldi atti nasil sevdiricem yumurtayi haslanmis falan hic yemez ancak pankekte krepte yer corbalarina katarim .kusura bakma yorumuma atladim
tarafından
Kız ceren sen asya kaç aylıkken hamile kaldın
tarafından
Oglus üzülme kız en azından 1 tanede olsa yiyor hiç yemeyen çocukalr var
Anne benim kız 7 aydan sonra hep yemeye başladı ekstra bişey yapmadım sevmesi için. Ama yemiyorsa zorlama bence daha çok tiksinir.. Mesela benim kız hep kaynamış yerdi diğerini pek sevmedi azar azar vere vere alıştırdım
Starfish 6 7 aylıkken falandı galiba 15.5 ay var aralarında işte
tarafından
Sagol canm
-Reklam-
0 oy
(791 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında 2 parça kalyo önceden bitirirdi şimdi bırakyo
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ben yoğurt koymam tavayı yağlayıp bı yumurtayi cirpiyorum dokuyom arkalı önlü pişince alıyorum bı yumurta omlet şeklinde yer yaninda peyniri zeytini tahinli pekmezi labnesi felanda olur 17 aylık benimki
tarafından
Maşallah ya beninki 1 saatir yarisini ancak yedi daha bekliyorum delircem
0 oy
(870 puan) tarafından
Tadı güzel oluyomu bende kendime yapsam canım çekti ahsj
tarafından
Valla yumuşacık oluyo yogurt olduğu için canim tuzda koyuyorum tabi seviyorum ben:)
(870 puan) tarafından
Deneyim bakalımm
0 oy
tarafından
Yumurtanın sarisini yese havalara ucuyorum ama yemiyor:( benimki bir yasinda
0 oy
tarafından

2 omlet yediği zamanlar da oldu.. 

Simdi 2 haşlanmış yumurta yiyor.. 

Bizim meyvelerle yani yaz meyveleriyle aramız iyi değil şuanlık..:D

tarafından
Bizm hic biseyle aramiz iyi degil
tarafından
Ay isin zor inşallah düzelir
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Gecen gün 3 top yumurta yedi omlet sevmiyor uyanınca bu tarifini deneyeyim 
tarafından
Valla bir benim oğlum bisey yemiyor ya sınır oluyorum zorlasam cocuk hemen kusuyo zaten resmen iki lokmayla yasiyor cocuk
(6,136 puan) tarafından
Mama sandalyesini TV önüne getiriyorum tabağı ve çatalı veriyorum çizgi filmle döke döke yiyor elden yemez illa kendi yicek akşam yemeğinde de öyle tek fark çok secici
0 oy
(3,552 puan) tarafından

16 aylik kızım bitirir üstüne bi de başka şeyler yer :D

0 oy
tarafından
Asla bitirmez benimki istahsiz sigara böreği  yaptim  bir tane bile yemedi
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Evet yer  canımm
0 oy
tarafından
Sadece yumurta çırpıp pişiririm oğlum yer 
0 oy
(11,033 puan) tarafından
O ne kız onla asla doymaz benimkiler :)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
13 aylık 1 yumurta ve kibrit kutusu kadar peynir ile omlet yapıyorum yanında 1 dilim ekmek ve 1 yemek kaşıgı pekmez 5-6 tane patates kızartması falan ile beraber bitiriyo. Çok sever yumurtayı. Bazen ruşeymli yapıyorum omleti pankek gibi oluyo. 
(25,224 puan) tarafından
Yok canım çatala batırıp veriyorum bazen çataldan düşürüyo yerken bende kaşıkla veriyorum :D patatesleri önüne koyuyorum eliyle alıp yiyo
(7,971 puan) tarafından
Ya Miran önüne bisey koydugum zaman aç olsa dahi yemez sadece onlara dokunur agzina almaz birakir nasil alistircam bilmiyorum
(25,224 puan) tarafından
Valla ömerde öyleydi 6 aydan beri önüne verdik hep böcek görmüş gibi bakıp parmak ucuyla dokunup bırakıyodu nerdeyse 10 aydan sonra alıştı alıp yemeye
(7,971 puan) tarafından
Bide bn korkuyorum Allah korusun bogazinda kalir diye o yuzden de tedirginim biraz
(25,224 puan) tarafından
Yumuşak şeyler koyabilirsin yumurta beyazını parça parça koy mesela patates kızartması yumuşak tarafından poğaça içi olabilir muz olabilir
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Yiyen varsa Masallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 305 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 123 göst.