0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından
Ne sanvi ne kasilmam yok tuvaletteyken cok hafif daha once gelmis ve kurumus serce parmagin tirnagini bile gecmez hafif bi kirmizi akinti olmus kan sanirim devami yok acaba ne olabilir neden olabilir doktora gitsemmiki yoksa sancimi beklesem 

Gebelik haftasi 38+0

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğummunda yakınmış cnm Allah bir avazda kurtarsın inşallah 
(2,771 puan) tarafından
Amin canim sagol
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Hiç yaşamadım ama nişan mi acaba bu. Sağlık ocağındaki ebeyi ara sor git derse gidersin doktora. Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin  :)
(2,771 puan) tarafından
Ariyorumda acan yok ki telefonlara bakmiyorlar asi yogunlugundan dolayi gitemeye kalksam yuruyerek bir saate orda olurum anca uzak bayagi hastane yakin ama ordada ebe yok hic bisey yok bi cocuk doktoruyla dahiliye var onlarda bakmiyir acaba burda basina gelen yokmu ki
(11,033 puan) tarafından
Ayy bilmiyorum ki. Tek başına yürümeye kalkışma da şimdi ne olur ne olmaz. Sen aramaya devam et şimdi öğlen arası ondan açmazlar
(2,771 puan) tarafından
Bekliycem snaciyi canim atkadaslar sancini bekle diyor
(11,033 puan) tarafından
Hadi bakalım hayırlısı olsun
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Sancini bekle kuzum 
(2,771 puan) tarafından
Bekliyim bari yapcak biseyim yok insAllah hemen gelir sancimda
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Nişan olabilir canım gitmene gerek yok günler öncesinden de gelebiliyor 
(2,771 puan) tarafından
Amin canim insAllah keske hemen bugun gelse kucagima valla cok istiyorum
(12,706 puan) tarafından
Son haftalar geçmek bilmiyor iyi bilirim :)
(2,771 puan) tarafından
Aynen canim ne saati ne gunu gecmiyor hergun bi umutla kalkiyorum husranla yatiyorum ☺❤
(12,706 puan) tarafından
Iki çocuğumda 39+5 te doğdu ben ümidi kesmiştim Bi sabah lekelenmem oldu kızmda aha dedim geliyor ertesi günü geldi zilli geç olsun sağlıkla olsun kuzum
(2,771 puan) tarafından
Ben de kizda 38+6 da muayneye diye gittim 6 cm aciklikla agrisiz sancisiz yattim gece kendikendine suyum geldi aksam ezanindada dogurmusdum bakalim bu nasil olucak amin canim insan sabirsilaniyor iste
0 oy
(808 puan) tarafından
Canım sen 38 haftalik misin ? Benden sonrasin die hatirliyorum da bende de leke geldi ama adet lekesi seklinde ve sancim yok suan. Epey geldi ama suan yok bende bekliyorum hayirlisi artik. Haftam 37+4
tarafından
Geç döllenme cnm esranınki adet tarihine göre hesaplıyor glba
(808 puan) tarafından
Bakalim ilk hangimiz doguracak. Bekliyorum bende :D
tarafından
Doktorun dediği haftadan hesaplamıyor die biliyorum ama Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim
(808 puan) tarafından
Amin  insallah bakalim
0 oy
tarafından
Nişan küçük leke şeklinde gelmez cnm büyük parça şeklinde glr doğum olsa kanamanda çok olr
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Nişan ola bilir canım.insallah sağ salım dogarin.sende güzel haberleri bekliyorum:)her gün girip bakıyorum dogdunmu diye♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
26 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Sevncresulova (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
23 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ahsendefne (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.