0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde (6,154 puan) tarafından

2 sene olacak evliyiz eşim önceleri çok işsiz kaldı bu pandemi yüzünden nyse 6 aydır çalşyro bugın sordum 4 mlyar 200 maaş alyr mesela mesaide yapsa 6 mlyar falan buluyor 750 kira aydat telefon faturmız ev faturası ev masrafı ellktrk su doğlagaz bide eşim kart borucu var hiç btmıyor üzülmemem içn bna sylemıyorr çok ısrar ettim 70 mlyar var dedı yetişemiyoruz kızlar çok üzülüyorum kızım 9 aylık bi dolabı yok elbiseleri dolabıma koymuşum tıkış tıkış  şuan okdr doluyum ki dokunsan ağlayacam vala tv ünitesi oyle hayal edıyırum çnkü biz yeni evliyiz ama yok işte eşime bırıkim yapak altın alak dedım yetişemiyıruz ne birikimi dedi ehliyeti var ama araba alamıyr geçen gun hastaneye gtdecektm donmuş duragı uzak oyle yağmur yağdı su gbı oldum okadr ağladım ki keşke bir birikm olsa yada evimiz olsaydı ama yok olmuyrı ekmek parası zor çıkıyr:(:'(

26 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
2.cocuğum yolda kiradayız asgari ücretle geciniyoruz canım birikimi bırak ac değilsen şükret valla zor bir dönemden geçiyoruz 
(6,154 puan) tarafından
Ay birikimde önemli bebek büyüdükçe bisürü masraf olıyrı vala
(1,264 puan) tarafından
Cok önemli ama olmayınca zor
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Benim eşim 10.000 lira maaş alıyor 2 aydır görevde iki aydır 15.000 lira aldı aylık şükür arabamız var benim takılarım duruyor ama evlenirken 100.000 lira kredi çektiği için her ay 3000 lira da kredi ödememiz oluyor yani ne kadar çok gelirse bı o kadar da çok gidiyor şükür hiç bir eksiğimiz yok herseyimiz fazlasıyla var maşallah ama herkeisn var bir borcu muhakkak Allah yardımcısı olsun herkesin sağlık yerinde olsun da borçta ödenir herşey olur yatsr 
(6,154 puan) tarafından
Aynen cnm eşin ne iş yapat
(262 puan) tarafından
Özel harekatçı canm
0 oy
(125 puan) tarafından
Esim 4300 aliyor hem kira hem ev kredisi oduyoruz 2 cocuk var kart borclari var ama idare ediyoruz olmayinca olmuyor canm bide pandemi donemi daha zorda olan insanlar var sukur edelim halimize bu kadar strese gerek yokki
(6,154 puan) tarafından
Cnm inankı bazen insan çok bunalyor evden bile çıkamıyorım çnkü para ypk bşey yok herşey çok pahalı
(125 puan) tarafından
Bende oyleyim canm ama baktimki stres sadece bna zarar veriyor esim hic takmiyo bu zamanda borc bitmez bosver diyor meslegim var ama cocuklar cok kucuk calisamiyorum bosver cokda kendini uzme
0 oy
(963 puan) tarafından
3800 tl maas aliyordu esim 2000 tl borca gidiyordu ve bitane kizim olduğu halde ayda 500 tl kaliyordu bizim 150 bin tl borcumuz vardi ve yetiyordu bence gereksiz harcamalar sigara s varsa kisin
(6,154 puan) tarafından
Ypk yok sigara içmiyorız pazara gtmıyırum kıyafet almıyıruz her ay mutfak alşverşş yapmıyrıuz oyle çok acil çok kısıyırum yetmiyor bacım
(963 puan) tarafından
Esinin senden sakladigi bisi yapiyor olabilirmi
(6,154 puan) tarafından
Hayrrr cnm yaa kırediye veryro fatıra kıredı derken gerçktn kalmıyor hani aileside mesela annesi kız kardeşide borcumın yarısını ödyro dyor blmiyorum vala
(963 puan) tarafından
Yani canim cunku ayda maşallah iyi aliyor yetmemesi imkansiz
(6,154 puan) tarafından
Mesai bazen olıyr yanı sürekli değil 4 mlyar 200 falan dedı arada mesai varsa yapar mesai ile beraber olursa 5 6 olur oyle yanı
0 oy
(13,651 puan) tarafından
Çift maaş ile daha ilk kez bu ay birikime başladık canım kredi anca bitti tek maaş zor inan zor hele borç varsa
(6,154 puan) tarafından
Okdr yalvardım çalışayım altın atak köşeye yalandan korunmadı aferdesın 6 ay snra hamile kaldm işte şuandada elimde bşey gelmiyor vala napim
(13,651 puan) tarafından
Her şey zamanla olur canım bebeğin gelmiş bak ne güzel büyüsün sen de başlarsın daha zamanı var demek ki üzme kendini
(6,154 puan) tarafından
Allah bızede kapı açar inşşalah
(13,651 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Canım bereket bazen başka şeylerde saklı olabilir boş eve girerken bile verdiğin selamda besmele ile yaptığıniz işlerde eşin ile birlikte oturduğun sofrada... Bunlara da dikkat et. Tamam borcunuz çok ama en azından eşinin aldığı bir para var ve az az da olsa ödeniyor sadece işsizlik maaşı ile İstanbul'da geçinmeye çalışan bir arkadaşım var maalesef. Birde evde bol bol vakıa suresi oku sabah ve akşam
(6,154 puan) tarafından
Allah razı olsun çok haklısın teşekkür ederim bu sabah okudum kız bebekten fırsat olmuyrı eşim işe gderdekn bol bol vakıa oku gttı o gıtı bugın hemen okudum akşam da okuyayaım dimi cnm çok saol gecede okuyacam inşallah Allah razı olsun
(1,794 puan) tarafından
Sabah ve akşam oku canım ve inanarak oku gerçekten faydası var
(6,154 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim cnm benım
(1,794 puan) tarafından
Senden de canım ❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 354 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 337 göst.
13 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjjdhd (858 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 208 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Bircan2 (130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,214 soru

23,661,915 cevap