0 oy
102 göst.
Aile kategorisinde (1,428 puan) tarafından
Hiç yapmadım kızlar güzel bi tarif söyleyin 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,919 puan) tarafından
Sütü iyice kaynat kaynatmadan önce suz  ilik olunca bı yemek kaşığı yoğurt koy ve karıştır   üstünü ort 4 veya 5 saat beklet sonra üstünü açıp dolaba koy 
-Reklam-
+1 oy
(1,786 puan) tarafından
Orta ateşte kaynat kaynamaya başladıktan sonra altını kıs 8dk sonra kapat bekle serçe parmağını sokunca ısırır gibi olunca küçük bir tencereye koy üstüne önceden hazırladığın 1,5-2 yemek kaşığı çırpılmış yoğurda pişen sütten iki kaşık kat çırp dök hepsini bir iki karıştır ağzını iyice kapat üstünü ört 8saat bekletip ağzını açıp buzdolabına koy ertesi güne hazır. Bazısı 4saatte bekleyebilir ben böyle seviyorum 
+1 oy
(1,335 puan) tarafından
Sütü kaynat guzelce köpürsün üstü azcikda toz şeker sepele yogurt acımıyo o zaman sonra mayalayacagin kaba al ılıklandır serçe parmagınla bak parmagini yakmicak şekilde olsun sonra 2 yemek kasigi yogurt (oda sicakliginda olsun) süte ekle biraz karıştırır gibi yap üstü kapat hemen sar. Ben geceden yapiyorum sabaha kadar duruyo sonra hic bozmadan dolaba koyuyorum iyi oluyor taş gibi afiyet olsun canm
0 oy
(964 puan) tarafından
Sutu kaynat sonra kucuk parmagini sokup 8 saniye yanmazsa icine bi kup seker ile mayala yogurdunu ustune tulbent le ort guzelce sar aksama kadar beklet sonea dolaba koy 3 4 gun acma tas gibi oluyr

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 163 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
24 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde G.ll0 (1,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
10 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

381,420 soru

11,418,947 cevap

34,975 kullanıcı

...