+1 oy
610 göst.
Aile kategorisinde (133 puan) tarafından

Eşime arkadaşı tiktok acip baya birde takipci kazandirmis  işte benim haberim yok eşim kendi resimlerini sarkili koymuş falan 4 ay haberim yok neyse gordum sordum dediki para veriyolarmis da bizide paylaş ozaman dedim ayrıca bisuru kizi eklemissin dedim ben eklemedim dedi internetim olursa dedi senle kizimida koyarim dedi tmm dedim interneti oldu yapmadı bende ondan gizli baktım baya kızların videolarini beğenmiş bekar erkekler gibi  bende o sinirle bütün videolarini sildim o herseyini sildim kavgami ettim baristik ama hala kirginim 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende kullanıyorum eşim de kullanıyor.  Ama hesap açmıyoruz biz. Öyle videolara bakıyoruz. 

Ha bir de en çok hangi türé bakıyorsun gemelike öyle videolar çıkıyor.  Eşim genellikle traktör araba falan bakar. 1 gram kız çıkmaz.  Benimde hep dua zikir falan çıkıyo. 

Adam gibi kullanilirsa tık tok hiç bir sorun olmuyor ;) herkes kötülüyor ama. 

Bizim facebook  Twitter instagram yok. Buradan bakıyorum.  Hesap açmadan da bakılıyor yani.  

Para konusuna gelelim. Oradan gelecek para hiç gelmesin daha iyi. Nice kendinı rezil edip de milyonlar kazananlar var 

-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
benim eşimde kullanıyor malesef bıktım keske kokten kapansa ne kadar silersem siliyim gizlice bakıyor görüyorm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 388 göst.
2 Ağustos 2022 Aile kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Esence (83 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 486 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.