Bundan 3 sene önce eşim işten çıkartıldı sebebide patronunun başka bir mesai arkadaşına silah çekmesi üzerine müdahalede bulunmuş eşim bu yüzden işinden olmuştu sonra eşime dava açması konusunda ısrar ettim o zamanlar çalışıyordum tüm maddi desteği verdim eşime açtık işe iade davasını eşim kazanırsak tüm alacağımız para senin olacak dedi neyse arkadaşlar ben işten ayrıldım hamile kaldım falan derken aldatıldığımı öğrendim hamileliğimde gidecek yerim yok annem var oda evlendi başka biriyle kırdım dizimi oturdum affetmek zorunda kaldım affedemedimde kabullendim diyelim olaylar böyle gelişti.. Bugün davayı kazandığımızı öğrendik eşim 48 bin lira alacak biraz borcu var bana borcu kapatalım gerisi senin olsun dedi.. Benim eşime güvenim yok ben bu parayı vermek istemiyorum yarın birşey olursa en azından alırım çocuklarımı girerim bir işe kendime bir düzen kurarım biraz olsun rahatlatır beni diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz çok önemli benim için.. Eşim çok pişman ağzımın içine bakıyor ama nafile artık o güven yerine gelmiyor ( Yargılayan hor gören aşağılayan onur kırıcı kim yorum yaparsa eksiyi basıp geçeceğim empati yaparak yorum lütfen) sevgiler