0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Bebeğim 93 günlük sütüm yetmediği için günde bir defa mama veriyorum hipp 1. Yalnız çok fazla.gaz çıkartıyor öyle böyle değil. Şimdi bu combiotic olduğu için bağırsaklarında ki gazi mı çıkarmasına yardımcı oluyor yoksa bu mama bizde gaz mı yapmış

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım bağırsaklarını düzenliyor bizde hipp kullanıyorduk öyleydi gaz çıkarması da çok iyi 
tarafından
Arada kaldım kuzum. Çok gaz çıkarmaya başladı bu gaz yaptığı anlamına mı geliyor yoksa bağırsaklarda ki gazi mı çıkartıyor mama diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post üste çıksın
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Gazını çıkardığı daha iyi ben de hipp kullandım gaz sancısı çekmedi şükür 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ben 7 yıl once kullanmistim ve combiotic kabiz olmasinida engelliyor. Eger gaz oldugunda yada cikartirken rahatsiz olmuyorsa huysuzlanmiyorsa sorun yoktur bence, gaz yapsa bile nasilsa cikartiyosa yine sorun yoktur ;) ;) saglikla buyusun ;) 
0 oy
tarafından
Ben 15 ay kullandım canım hipp combiotic gaz ve kabızlık yapmadığı için bebeğin kolay gaz çıkarır eger gaz yapsaydı bebeğin gaz çıkaramaz sancidan kıvranırdı cok iyi bir mama devam et
0 oy
tarafından
Aptamil sma çocuğu mahvetti ama hipp combiotic çok güzel içerisinde probiyptik var 
0 oy
tarafından
Ayyy bende hipp combiotic kullaniyordum gecen gun aptamil conformile gectim hipp bizde kabizlik yapti gerci bu aptamilde ise yaramadi aptamil bitsin tekrar hippe gecicem piyasadaki en temiz en guzel mama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 67 göst.
11 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu

405,750 soru