+1 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Eşinizin 1gün izni olsa annesi kahvaltıya çagırsa gider misiniz?Gittiğinizde de sabah 7 8 de orda olsanız kaçta dönersiniz. Eşiniz kalkmazsa, annesi bırakmasa naparsınız? 

26 Cevaplar

0 oy
(4,099 puan) tarafından
Arada ise olr ama her hafta olmaz gtsekte kalkalım artık dediğim an kalkılır sonuçta birlikte de zamn geçirmek isterz 1 gn tatili var yani bide benmki vardiyalı çalşyo o yüzden ne dersem kırmaz saolsun
-Reklam-
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Kahvaltiya gider biraz oturur ,kalkar biz kendimiz gezeriz
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Tabiki giderim biz kahvaltıya gidince genelde akşam yemeginden sonra dönüyoruz eve :) sohbet muhabbet zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz zaten
0 oy
tarafından
Giderim eğer sadece bir günü varsa aynı sehirdeysek hadi biraz gezelim gelelim derdim  onunda gönlü varsa giderdik ama bizimkiler köye taşındı her hafta sonu gidiyoruz  sıkılıyoruz şehirde yasak var pazar günü ondan orda vakit geçiriyoruz
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Eşimin hafta sonu izni var sadece hafta sonunu da kaynanamgilde köyde geçiriyorum
0 oy
tarafından
Benim eşim her ay gidiyordu pandemiden önce akşam gidip kalıyoruz sabah ben erken kalkarım kahvaltı hazırlarım annemi çağırırım kalkmadiysa genelde kalkıyor kahvaltı yaparız eşim onların işlerini yapar bizde çocuklarla kapının önünde takiliriz seviyorum ben .koy orası temiz hava bazen tarlaya gidiyoruz eşim başka akrabalarına götürüyor ben sorun etmiyorum 
(192 puan) tarafından
Biz şehirdeyiz. Salonda oturuyoruz sadece bende sıkılıyorum
tarafından
Şehir olsa bende sıkılırım ya benim annem şehirde gittiğimde çok bunaliyorum kaç saat otur otur ne yapcan öğleye dönün o zaman ya evde önemli kaynanam da bende sıkılır bizde markete filan gideriz onunla TV bakarız öğle
(192 puan) tarafından
İşte  hadı bahce falan olsa sıkılmam. Ama sabit koltukta otur otur daralıyorum. Tv de sevmedıgım sacma seyler
tarafından
Ben TV izlemiyorum zaten kayınvalidem de çok sessiz biri o bizde çok sıkılır çünkü salonda otur otur olmuyor dediğin gibi istersen el işi falan götür öğle vakit gecer
(192 puan) tarafından
El işi falan yapmıyorum ki bende

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 244 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 570 göst.
17 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Pakize333 (2,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 430 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 837 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Abc123 (250 puan) tarafından soruldu

412,218 soru

12,409,262 cevap

44,765 kullanıcı

Kategoriler

...