0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (502 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler ve anne adayları ben neden surekli bebegime bir sey olacak korkusu yasiyorum ruyalarimda bile su an yanimda yatıyor ama ben sanki iyi annelik yapamıyor gibiyim sanki bebegim benden ayrılacak gibi nasil bir kafa bu bendeki biliyorum rabbim istemezse hic bir sey olmaz ama çok sevdiğimdenmi böyle düşünüyorum kendime kızıyorum aklina getirme diye bilmiyorum kafayı yicem galiba

9 Cevaplar

+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Cok sevme seversen imtihan eder Rabbım...

Onun emanet olduğunu dusun ve ona göre hareket et. Rabbım koruyor onu felak nas oku üfle...
(502 puan) tarafından
Sağol cnm okjyyorum surekli ama benim icimde var sanki pencere açıkken düşecek ne bilim biri birsey yapacak ya işte kafam surekli senoryolar üretiyor
(1,950 puan) tarafından
Hmmm..
Panik atak var mi sende acaba
(502 puan) tarafından
Olabilir bilmiyorum ama olursa sansrimam delirmedigime şükrederim
(1,950 puan) tarafından
Allah korusun.
Evde bakara suresi ac okusun kendi kendine..
Nazar dualri falan ac çalsın oyle.
Dikkat et kendine. Kendini düşün once.  
Korkma bir sey olmaz sen daha önemlisin.
(502 puan) tarafından
Açıyorum namaz kılarım dua ederim rabbime emanetiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de bu ara korkum var eşime bebeğime bişey olacak korkusu rabbim korktuğunza uğratmasın rabbim bizleri ayırmasın 
(502 puan) tarafından
Amin amin ya psikolejik olabilirmi bilmiyorum ama sanki iyi anne değilim gibi yanliz yaşıyoruz bebegimle elimden geleni yapıyorum eğleniyoruz geizyoruz paramız olmasada elimden geldiğince onun isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum bilmiyorum ya
tarafından
Eşin nerde canım eğer sorun varsa k bakma olur mu merakımdan soruyorum
(502 puan) tarafından
Esim bizi dolandırıp 15 günlükken birakip gitti cehennem olsun
tarafından
Rabbim senin yardımcın olsun canım elbet bu zorlupu gördüğün gibi kolaylığı da yaşarsın inşaAllah merhametsiz de inşaAllab köpek gibi pişman olur inşaAllah
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Çevrenizde sizi olumsuz etkileyecek bişeyler mi yaşadınız yada sizi bu duygulara iten sözler nedenler mi oldu
(502 puan) tarafından
Tabiki oluyor yanliz yaşıyoruz bebegimle rabbime dayanıyorum bizi koruyup kolluyor
(5,328 puan) tarafından
Ozman ortamlardan uzak durun  ve  sze olumsuz yaklaşan hercümleyi duymayın
(502 puan) tarafından
Ortamdan uzaklaşmak mümkün değil çünkü gidecek yerim yok kimsem yok esim denen pislik yüzünden bu haldeyiz
0 oy
tarafından
Neyi cok severde Rabbimi unutturursa sana ozmaan senin onunla sinarmis cok sevme diyemiyorum ister istemez evladimiz seviyoruz ama ben mesela severken sana kurban olurum degilde seni verene layık gorene kurban olurum diyorum hep Rabbimin emaneti gibi yani Allah korktugun yere ugratmasin felak nasi oku uzerine surekli bide
(502 puan) tarafından
Hep öyle severim derimki rabbim ne güzel yaraymisisn bana layık görmüşsün seni verene kurban olurum derim dilimden hic düşmez ama içimde oyle bir korku var sanirim bu çocuklukta yaşadığım kötü şeylerden uvey anneyle büyüdüm ben her türlü kötülüğü gördüm o yüzden sanirim böyleyim
tarafından
Olabilir canim Rabbim senide evladinida korusun kollasin insallah bol bol ozaman insirah suresini dinle evde Allah kalbine huzur versin
0 oy
tarafından
Merhaba eğer bebeğin küçükse bu düşünceler normal bence heleki yalnızsan bana birşey olursa bebeğime kim bakar gibi gibi düşünceler aklından geçiyor olabilir bol bol dua et tesbih çek vakit geçir bebeğin büyüdükçe korkularında azalır inşallah 
(502 puan) tarafından
Insallah bacim inşallah yanlizim ve ondan bebegimden başka kimsem yok bebegiminde benden başkan kimsesi yok ben annesiz babasizim zaten rabbimin bana verdiği hediye bebegim benim yanlizligimi bildiği için doktorlar asla olmaz cocugun bile dediler ama rabbim kunfe yekun ol dedi ve oldu
tarafından
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın
0 oy
(136 puan) tarafından
bende de vardı biraz hala var ama düsündükçe artıyor düsünmemeye calıs. bakkala gitsem araba carpcak balkona gitse düscek birine oturmaya gitsek cocuklar bisey yapacak daha birsürü oluyodu
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Malesef bende de var engel olamıyorum. Kaybetme korkusu sarıyor zaman zaman 
0 oy
(176 puan) tarafından
Şeytan vesvese veriyor canım sana dua oku Bol bol geçer inş
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım doğum yapalı 4 gün oldu ama hamile olduğumu öğrendşğğm günden berş bende de aynı his var ama bende zaten klinik olarak kaygı durum bozukluğu olduğu için böyle olması çok normal kendim farkındayım ve düşünmemeye çalışıyorum inan ki bunun vesvese olduğunu düşündükçe ve kendimi inandırdıkça azaldı sana da öneririm gaybı Allahtan başkası bilemez ve bu güzel günlerin tadını çıkarmana hiç bir şey engel olamaz. Ayrıca seni de senden başka kimse teselli edemez bu yüzden bu korkuların kuruntudan başka birşey olmadığına kendini inandır çünkü hepsi kuruntu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
13 cevap 431 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
4 cevap 292 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hayal34 (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,292 soru