Evet konususn canim bisey sorcam niye esinizle konusmayi soruyordunuzki esiniz ters virimide tanimadiginiz insanlardan bu yonde akil alma geregi duyuyorsunuz
Yaaa anlamadim, kayinpedrin evlimi evliyse Boyle haqi yok, karisi yapsin bekarsa eyer surekli Boyle seni rahatsiz etse, direk gidib kocava soylemelisin, hic bekleme canim
yanlış anlama CNm ama kim olursa olsun evli bir erkgn durmadan hersyni gelininden istemesi bnce doğru değil herkzn evi ocağı yapicgi bir eşi var sncda kimse kmsnn hizmetçisi dgl
Bence uygun bi dille konuşsun artık canım .üstelik hamilesin. Kaynanan dururken senin kayınpederine hizmet etmene hiç gerek yok. Alıştırma daha fazla
Cnm esin yine sana o konuda destek bnimki yap babam gelinlik yapmani beklio diyo evden cagrmaz bnim ki ama asagida oldum mu illa sorackmisim yemek getrim mi diye
Kaynanan yasiosa senden neden istio onu anlamadim ben. Kolemi almislar kendilerine seni ? Konus tabi gulum ne bu boyle ben sinir oldum burdan
Bence hiç gitme bile öyle saçmalık mı olur canım eli ayagi tutan herkes işini yapsın eşin de annesiyle konuşmuş madem senin de gitmemeni problem yapmaz muhtemelen yorma kendini boşuna naparsan yap nasılsa memnun kalmayacaklar
Abartı ! Baban yerinde adam yap istediklerini bu kadar çok dile getirmenin anlamı yok ben de kaynanamlarla yaşıyorum değil kayinbaba min istediğini her işi yapı yorum.
Böyle durumları anlamıyorum. Kendi eli ayağı tutarken insanlar neden bir başkasından medet umuyorlar. Bu kişi eşin de olsa. Her şeyin sınırı var. Bence konuşmalısın. Ve herkesle arana mesafe koymalısın.
1,488,658 soru
24,333,176 cevap
345,734 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın