0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (272 puan) tarafından
Hanımlar yeni dogum yaptım bebeğim uyanmiyo sarilik da değil baktılar hastanede neden acaba bir de nasil uyandırırım 

14 Cevaplar

0 oy
(3,957 puan) tarafından
Ben bilmiyorumda canım hafif burnunu sık falan yazıyorlardı tecrübeler anneler yazar birazdan
-Reklam-
0 oy
(1,682 puan) tarafından
Emmedikçe sarılı olur altını aç ıslak mendil ile rahatsız et ve meme verince şarkı aç sürekli konuş ayağını sık 
0 oy
tarafından
Ayak topunu sık oyna biraz uyanıyor bende öyle uyandırırdım
0 oy
(6,466 puan) tarafından
Burnunü sık hafif topuguna vur hafiften uyanır yada bezini aç ben kizimin bezini acinca hemen uyanirdi
0 oy
tarafından
Sarılık OLAN Bebek uyanmaz CNM. Uyandir zorla 
0 oy
tarafından
Altını aç uyanır canım ayap parmağını sık mutlaka emzirmeye çalış 2 saatte bir sarışıpı yok diye rahat durma olma ihtimali var yine 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ayağının altını kaşı burnunu sık çenesinin altını parmakla
0 oy
(100 puan) tarafından
Ben8m kizimida zor uyandiriyordum yüzünü yıkıyordum bi bu rahatsiz edip uyandiriyordu elini isla sür yüzüne emzir 
0 oy
tarafından
Canım burnunu, topuğunu sıkabilirsin. Altını açabilirsin. Bir şekilde uyandır, mümkünse 2 saatten fazla uyumasın sürekli emmezse sarılık olur 
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Topuğundan uyar hafif topunu sık cimcikler gibi ayak baş parmağını sık burnunu sık az da olsa sarılığı vardır canım sen zorla baya uyandırırsın
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Saat başı emzir mutlaka  uyandr  güzelde kilo alır boylece
0 oy
(713 puan) tarafından
Yani doğan bebek uyur sürekli altını ac uyanır ayak topuğunu sık saat başı emzirmeye baj bebegin sarılık olmssinj
0 oy
(933 puan) tarafından
Kuzum allah korusun sonradanda sarilik olabilirmis sık kaldr sen onu emzir burnunu falan *** biseyler yap kalsin yada memeye koy
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Bebekler yeni doğdujlarında uyumaları normalmiş canım bacaklarını nemli bezle sil topuklarını sık burnunu sık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 935 göst.
+1 oy
12 cevap 853 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ummuhanoz (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,919 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (796 puan) tarafından soruldu