Kızlar merhaba. Hamileliğinizi öğrenir öğrenmez eşinize ve ailelere hemen söylediniz mi? Yoksa keseyi gördükten sonra mı söylediniz her kese? Kimyasal gebelik filan olursa düşük yaptı demesinler diye keseyi gördükten sonra mı söylemek daha iyi, henüz hamile değilim, ama karar veremedim hamile olursam ne yapmam gerektiğine
Benim hamile olduğumu babam arayıp soyledi bana bende kosa kosa eşime soyledim öyle yayildi gitti
Valla ben evde gebelik testinde öğrendim hemen eşimi aradım Hamileyim dedim o şekilde verdim haberi zaten testi annemlerde yaptım onlarda gördü çift çizgiyi
Malum eşim dayanamadi ailesine söyledi torun geliyor diye bende aslında dedim söyleme kimseye keseyi görelim sonra deriz dinlemedi ilk defa baba olacağı icik heyecan yaptı o şekilde tutamadı kendini annesine söyledi e anneside herkese söyledi doğal olarak bizim bu şekilde oldu canm ams bence kimseye duyurmamak daha mantıklı ya dediğin gibi kimyasal da olabilir boş gebelik de oluyor bazen düşükle sonuçlanıyor Allah korusun tabiki... Hakkında hayırlısı olsun canm
Bekliyorduk zaten her ay soruyordu kaynanam annem hepsi birden de ogrendi
1,434,814 soru
23,597,484 cevap
305,841 kullanıcı