Kızlar, merhaba
Hamile olduğunuzu eşinize ve ya ailenize nasıl söylediniz? Ne gibi bir sürpriz yapılabilir acaba?)
İnşallah ben de heyecandan pat diye söylemem
İlk oğluma beraber test verdik devlet hastanesinde 1 saat sonra doktor söylemişti.
Ikinciyi de 1 hafta geçti test aldım lavaboya gittim yaptım. Çift çizgi görünce donumu cekemeden kosmustum
Yıllarca uğraştık tedavilerle olmadı.tabi bu arada yüzlerce test kiti alıp yapıyorduk hep tek çizgi.tüp bebek tedavisinden sonra yine bir test aldım sabahın köründe tuvalete kalkınca onu da arada yapmış olayım dedim.sonra umutsuzca komidinin üzerine bırakıp tekrar yatağa geçtim.sonra eşimin iş vakti geldi uyandık bi baktım iki çizgi.inanamadım.eşime diyorumki burda iki tane mi çizgi var ben yanlış mı görüyorum.var dedi.gözlerimiz doldu ama hala inanamıyoruz.yoktur umutlanmayalım dr a gideriz falan dedik.eşim işe gitti ben kan vermeye.baktım beta hcg yüksek.hep böyle videolardaki gibi patikti balondu vs sürpriz hayalim vardı.ama akşameşim gelene kadar falan beklemek mümkün mü?o heyecanla eşimi görüntülü aradım.wc deymiş adam haber beklediği için açtı.başladım ağlamaya.o da başladı.sonra hala diyorumki bi yandan umutlanmayalım bakalım kalp atışı olacak mı..çok şükür onu da duyduk.ama hala korkularım var.allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Is yerinde öğrendim eşimin o zamam kolu kırıkti evdeydi ben isteydim gebelik testinde iki çizgiyi görünce hemen annemi aradım söyledim ağlaştık biraz sonra işten icin aldim beta hcg bakıldı baya yüksekti 7 haftalık dediler sonra hastaneden cikip annemle bebek zibini bebek ayakkabısı aldim birbde kalpli kutu en alta beta hcg testi üstüne babam beni cok seviyor yazsn zibini onun üstüne bebek ayakkabısı ortasına gebelik testini koydum eşimi aradim is yerinde toplantı vardı cok erkek gelicegi icim patron izin verdi erkem çıktım derdim cunku patronum ise cok erkek gelince beni. Gönderirdi tek kiz çalışan olduğum icin eve gittim esime bugün zam aldım dedim tam zam haftasiydi zamli maaşım ile de sama hediye aldim dedim paketi verdim uzunca bi süre kendine gelemedi hadi canim diyip durdu
Bu da bahsettiğim kutu bak
Hiç bişey aradım direk hamileyim dedim
Zaten tahmin ediyorduk 3ündede spriz yapamadım benden iyi takip eder saolsun
404,043 soru
12,103,951 cevap
36,422 kullanıcı