0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından
Kızlar çok zayıfım vücudum dumduz biraz şekillensin istiyorum suat yapan varmi aranızda özellikle kalcam hiç yok nasıl başlamalıyım nr karar sürede şekillenir nasıl uyguluyosunuz

2 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Ben yaptım faydasını gördüm iki ayda belli eder faydasini
(785 puan) tarafından
Hergun  sabah akşam yapıyordum mesela ilk başta 15 defa ile başladım sonra iki iki arttırarak yaptım 30 defaya kadar arttırdım zaten vücut alıştıkça artıyor dayanma gücü artı olarak duvara yaslanarak oturur pozisyonda bekliyordum onuda 30 saniye ile başladım iki dkye kadar yapabiliyordum zamanla skuat artı duvara oturur şekilde yaslanma gerçekten çok tavsiye ederim bırakmadan iki ay yapın farkı görürsünüz ilk başta ağrı oluyor ama iki haftada vücut alışıyor ve zaten kendiniz yapmak istiyorsunuz
(628 puan) tarafından
Yaa denicem inşallah başlıcam gerçekten yani fark oluyo dimi bide sabah 30 akşam 30 mu yapiyodunuz yoksa sadece gün de 30 kere mi
(785 puan) tarafından
Sen direk 30 ile başlama canım çok zorlama vücudun alıştıkça arttirirsin zamanla sabah 30 akşam 30 yaparsın sen şimdilik sabah 10 akşam 10 yap sonraki günde sabah 12 akşam 12 diye arttır öteki dediğim hareketide internetten bak nasıl yapıldığına onada 20-30 saniye ile basla inanılmaz farkediyor yeterki hemen pes etme benim bile iki ayda  çok fark etti sonra supriz bir şekilde hamile kalınca mecbur ara verdim ilk 12 haftayı atlatiyim yavaştan yine basliycam
(628 puan) tarafından
Sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah canım:) dediğin gibi yapicam inşallah yarın başlıcam bakalım faydasını görürüm inşallah:)) teşekkür ederim
tarafından
Bemde denicem saol canım :)))
-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Squat in etkisi yüzde yüz var her gün düzenli yap mutlakaa güz bir totiş görürsün skamxnxsj
(628 puan) tarafından
Ayy inşallah başlıcam yarından itibaren :)
(1,843 puan) tarafından
Yap yap düzenli yap sayısı her gün 10 tane falan çoğalt kendini zorla zaten aşırı bi zor hareket değil müzik aç aynanın karşısına gec yap yap yappp :)))

İlgili bir soru bulunamadı

405,838 soru

12,162,916 cevap

36,612 kullanıcı

...