+1 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 haftada 2 3 tane genç yaşlıları demiyorum bile çok kalp krizi geçirip ölen oldu Rabbim sonumuzu hayır etsin nefes aldığımıza şükretmemiz gerek sizin etrafınızdada varmı çoğalan 

18 Cevaplar

+1 oy
(1,929 puan) tarafından
Artık ölüm genç yaşlı dinlemiyor valla rabbim hayırlı ölümler nasip etsin inşallah 
tarafından
Tabikide öyle ecel kapıya dayandım gitmez
-Reklam-
0 oy
(12,835 puan) tarafından
Ben duymadım hiç çevremde. 
tarafından
Evet burda çok var teshişi hep kalp krizi,
0 oy
(673 puan) tarafından
Evet benimde yaşadığım yerde karı koca iki gun arayla kalp krizi geçirip vefat etti. 39 ve 36 yaslarindaydilar. 
tarafından
Aynen 30 35 25 yaş arası :/
(673 puan) tarafından
Allahim hepimizi korusun
0 oy
(135,915 puan) tarafından
evet yaa cok.artti kalp krizi 
tarafından
Malesef :///
0 oy
(3,854 puan) tarafından
bizim arka binada oturan komsu geçirmiş. Yine kaynanamlarin bi tanıdığı kalp krizinden ölmüş 
tarafından
Allah hepsine rahmet eylesin,
(3,854 puan) tarafından
amin canım. komsu iyi
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Başka şeyle bağdaştırdım ve korktum Allah korusun ya
tarafından
İnşallah o degildir benimde kalpte sıkıntım var aşi olursam tetikler diye çok korkuyorum acıkcası,
(1,090 puan) tarafından
Ay korktum kuzu allah korusun ya ailem hep aşı oldu eşim yarın olacak ben de salı randevu aldım
tarafından
Benim daha 6 ayım var ozmn kadar bakacaz ama olucaz öyle yada böyle
(1,090 puan) tarafından
Öyle kuzum yapmak bir şey yok denize düşen yılana sarılır işte
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Babam kovidden hastanede yatti.sabah doktoru amca iyi pazartesi cikarirz dedi.aksami basiniz sagolsun kalp krizi ...
tarafından
Rabbim gani gani rahmet eylesin inşallah canım
(673 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canim. Düşünme düşündükçe çıkamazsınız işin içinden. Bol bol dua et ona
(3,102 puan) tarafından
Amin cok saolun kızlar.dusunmeden olmuyor maalesef.allah kimseye yasatmasin.allahim cennetine alsin insallah cümlesini
(2,492 puan) tarafından
Yazdığınızın aynısı kayınvalime oldu.bir gün önce sadece iyiye gidiyor denildi sabah kalp krizi kaybettik denildi
(3,102 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin :(  cok ilac veriyolardi o sira belki onlari kaldiramadi dyorum ben.allah bilir de
0 oy
(136 puan) tarafından
eniştem öldü aniden 35 yasındaydı gecn hafta 
tarafından
Ahh Allah rahmet eylesin inşallah
(673 puan) tarafından
Aşı felan olmusmuydu
0 oy
tarafından
Evet 2 gün önce yengemin amcası ve 3 gün önce babamın arkadaşı kalp krizinden vefat etti
tarafından
Ayy çok var ya Allah hepsine rahmet eylesin
tarafından
Amin inşallah valla ölümler baya çoğaldı ya kıyamet alameti mi buda bilmiyorum genç ölüm çok fazlalaştı e elbet bizde ölecez bir gün göçüp gidecez Rabbim imanla gitmeyi nasip etsin affedilmiş olarak Allahın huzuruna varalım inşallah
tarafından
Kıyamet alametinden biri kötülerin çoğalması, iyilerin gençlerin yok olmasi ölümlerin çoğalması dır bunlar bilelim ki ölecekmişiz gibi yaşayalım Allah can saglığı versin inşallah,
tarafından
Aynen öyle korku ve ümit arasında olalım ona göre yaşayalım inşallah aminn,
0 oy
tarafından
Aşıdanmı acaba ben öype duşunnuyorum
tarafından
Kalbi tetiklediğini duymuştum lakin onun içinmi tabiki kimse bilemez bilseler de nu saaten sonra kimseye demezler olan oldu inşallah ondan degildir,
0 oy
tarafından
asi mi olmuslar ondan mi acaba
0 oy
(929 puan) tarafından
1 yaşında bir bebek ölmüştü burda duymuştum sanki emin degilim yenile ayrıyetten 14 yaşında var yok eşimin kuzeni köyde tarlada ölü bulundu sabahısı ablasına gögsüm agrıyor demiş ne bilecekler bir kaç saat sonra ölü bulundu tarlada tek başına etkisi hala üstümde
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Evet maleseff :((
0 oy
(644 puan) tarafından
Olmazmi cnm benim yengem amcamin esi krizden vefat ettin ayni gunde amcamin oglu annesinin uzuntudundrn kslp krizi gecirip vefat etti ayni gun iki cenaze Allah o aciyi kimseye yasatmadin filim gibi ama getcek 
0 oy
(754 puan) tarafından
Devlete veya aşı/covid karşıtı biri değilim kimseyi kötüleyip karalamak da değil niyetim ama covid tedavisi görürken ölen çok oldu etrafımda ama hepsine de covidden değil kalp krizinden öldüğünü açıkladılar. Aşı hakkında da aşı sonrasi 2 gün sonra da kalp krizi geçireni duydum 1 hafta sonra kalp krizi geçireni de duydum aşıya veya covide bağlamıyorum ama görmedim duymadım da diyemem
tarafından
Aynen oyle şimdi görüyoruz ve bi çok insan birebir yaşamış, hamileyim kovid geçirdim ama 1 tane ilaç atmadım parol dahi eşim süreli ilaç kullandı 15 gün yataktan kalkmadı ne biçim bişey anlamadım
(754 puan) tarafından
Çok şükür ne ben ne de ailem hiç yakalanmadik covide İnşaAllah da yakalanmayız
0 oy
tarafından
???Nden acaba 
tarafından
Taktiri ilahi tabi
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Amin inşallah amin canım benim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
4 cevap 280 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.

412,526 soru

12,420,095 cevap

45,181 kullanıcı

Kategoriler

...