0 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Sorun su hala cok sinirliyim esim isten 3de cikar eve gelmesi 4 olur 4de geldi 5 dk durdu birilerine bisy vermesi gerekdi onlari vermeye giitti 6 olsun saat gelmedi 9eve geldi dogru duzgun yemek bile yemedi ozene bozene sarma sardim belim agriya agriya bide bi kac aldi normqlde 1 ekmek yerdi hic yemedi nese bi tanidigin dukkani var marangoz mu ne gelecekmis yardima gitti bende sinir oldum surat astim babalar gunu diye acik yer bulamadik pasta aldi aksam yeriz diye gitti adam belerim beklerim gelmez yattik bide 12 oldu 1 oldu yok uyumus kalmisjz 1bucuk ikiye yakin geldi actim kapiyi gectim yattim 5 dk fln bekledim yanima yattikdan sonra ozur bi sarilma bisy beklerim arkasini dondu yatti bende basladim solenmey biz seni mutlu etmek icin sunu yapiyoz da sen eve gelmiyon sanki senn dukkan yardima giitin 1  2 saat dur gel sen isden su saat cikiyon eve gitme saatine bak faln filn nese oda bana eski hatalarimi getrdi onume delirdim oturdum agladim sinirden bi kafa agrisi coktu bana bi vucudum degisik oldu dusdum hic umursamiyor 2 3 dk sonra seslendi duyuyom ama konusmiyom kalkamiyom halim kalmadu yuzumu tuttu salladi faln diyorki yarin ben ise gidecem yaptigina bak diyor kolumdan tutup cekiyor cocugun yanina yat diye insan bi telas yapar bisymi oldu diye kalkamayinca 5 dk sonra uyudu yarim saat 45 dk yattim sonra kendime geldom biraz kaldim su istim yattim hic tinlamiyor yahu ise gidecen madem o saate kadar ne duruyon biktim artik bu adam dukkan acali benm kocam eve gelmez oldu sanki ortak dukkana da oda bakiyor yoruldum ya bide doktara gittik sinirlenme sitres yapma diyo gelde yapma kusura bakmayin uzun oldu

3 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gerçekten sorumsuz biraz sanki.ayrica hiç endişe duymamış senin için 
(495 puan) tarafından
Aynn ole deli oluyorum kendi kendime
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kocandaki genişlik konya ovasında yok
(495 puan) tarafından
Valla ole mahallade en erken benm esim gelir en gec biz yemek yeriz hergun hergun isten gelir gelmez eve gelmez
0 oy
(195 puan) tarafından
Kuzum niye takiyosun kendini strese sokuyosun benim eşimde geç gelir arkadaşlarının yanında gezer tozar banane sadece bana haber ver derim nerde ve kiminle olduğunu oda haber verir geç gelsede sorun etmem çünkü o gidecek ise o uykusuz kalacak benim evladım degilki uykusuyla ben ilgilendiğim sende boşver takma 
(495 puan) tarafından
Uykusunda degilim canim ben ister uyusun ister uyumasin surekli gider istedigi yere demek istedigim babalar gunu ya cocuguyla vakit gecirsin aldigimiz pastayi yiyelim beraber ne var da hergun bole arada bi degilki hergun gec gelir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 254 göst.
19 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,663 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 454 göst.
1 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,729 soru

24,405,056 cevap

350,444 kullanıcı

...