+3 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
tarafından kapalı
İnsan tutuluyor burda gerçekten puanı yüksek olan biri en basit bişey yazsa bile yorumlar yağıyor ben herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum insanlar işine gelene cevap veriyor ben artık kimseye konu hakkında bilgim olsa bile yazmayı düşünmüyorum herkes arkadaşına tanıdığına yorum yapıyor ben geçen bebeğimle ilgili soru sordum tavsiye almak için çoğumuz anneyiz sonuçta belki fikri olan bilgisi olan vardır diye sadece 3 cevap geldi tanınan biri olsa yorum yağardı post üste çıksın diye şimdi dicekler bilgimiz olmayan konu hakkında nasıl yorum yapalım doktora götür çoğu kişinin bilgisi olduğuna eminim doktora götürene kadar rahatlatmak için sormuştum tanınmadığım için umursamadılar cinsellik kavga kaynana sorusu sorsam yorum yağdırırlar eminim faydalı bi program evet ama başka boyuta gelmiş artık.. 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 455 göst.
10 Eylül 2024 Aile kategorisinde Papatya02 (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
24 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Zeynopy (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 455 göst.
15 Haziran 2024 Aile kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,752 soru

12,096,166 cevap

36,399 kullanıcı

...