0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Bebeğim 20 günlük malesef mememi tutmadı mama yediriyorum Bebelac yediriyordum tuvaletini 3 gün yapamadı değiştirdim Aptamil aldım şuan aptamilde de aynı sorun ve 20 günlük bebeğim 90 ml mamayla doymuyor normal mi siz ne kadar mama veriyordunuz benim haftalarda 3 gün kaka yapamaması normal mi benimle aynı şeyleri yaşadınız mi ve neler yaptınız yalvariyorum cevap verin bebeğim çok sancilaniyor çok ağrılı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keçi sütü icirin anne sütüyle denk derler komsumunda sutu az hem emziriyor hem keçi sütü iciriyor hem mama veriyor bebek iştahlı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oğluma sma veriyorum canım kabızlık sıkıntımız oluşmadı ben birde sutumu sağıp veriyorum çıktığı kadar bir öğün iki öğün ne alırsa artık 

Biogaia damla var bağırsak düzenleyici alıp kullanabilirsin birde gaz damlası zinco veriyorum ben oğluma günde 3 kez 4 er damla şeklinde birde gaz masajı uyguluyorum o şekilde rahatlıyor bende aptamille başlamıştım ama bebeğime yaramadı 
tarafından
Yapıyor canım her gün iki üç kez yapar kakasini
Meme mı tutuyordu ama emme refleksi çok zayıf olduğu için gogsumdeki yağlı sutu çekip ememedi 1 ay mücadele ettim emdikçe ali-şir nasıl olsa dedim ama bu seferde oğlum sürekli on süt aldığı için doymuyor ve kilo almıyordu bende artık pes ettim sagip veriyorum ne kadar çıkarsa bastan beridir de günde bir iki sefer mama da veriyordum böbrekleri sıkıntılıydı doktor ac kalmasın mama ile destekle demişti o şekilde yani
(102 puan) tarafından
Bende kakasını 3 gündür yapmıyor normal mi veya kabız mi acaba bilemedim
tarafından
Sanci veriyorsa surekli ikinarak agliyorsa sikinti olur canim daha kucuk hic yapmasa günde bir yapması lazım
(102 puan) tarafından
Ağlıyor sancilaniyor baya
tarafından
Dediğim damlayı alıp kullanabilirsin canım bide olmadı poposunu uyar zeytin yağı ile de yapıp rahatlasın kuzucuk

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 2,915 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 764 göst.
25 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde AYAZ-EGEMEN'imm♡ (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayalperes_88 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,422 soru

24,531,605 cevap

359,992 kullanıcı

...