0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Kızlar aşı biontech yada sinovacmı bu aşıları yaptıran varmı hangisi iyi

6 Cevaplar

0 oy
(6,974 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizim ailede ikisinide yaptirdik, hicbirimizde bi sorun yok şükür 
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Biontech olduk ailecek sadece annem sinovac oldu o da sağlıkçı. Bizzat tanıdığımız annemin 17 yıllık iş arkadaşları biontech önerdi gelince onu olduk biz de. 
(1,234 puan) tarafından
Saol canm eşime sinovac randevu aldım ama kararsızım hangisini olalım diye
0 oy
tarafından
Biontech aşısı daha iyi mrna ile bağışıklık kazandırıyor fakat yan etkileri daha fazla olduğu icin doktorum sinovac onerdi sinovac aşısında zayiflastirilmis virus vucuda enjekte ediliyor ilkel asi ilk 3 ay zaten onerilmiyor 
(1,234 puan) tarafından
Yani sinovacmı olunmalı biontech mi
tarafından
Hamileyseniz sinovac oneriyorlar ya da emziriyorsaniz sağlıklı  bir bireyseniz biontech koruyuculugu daha guclu
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Kuzenim genetikçi.. Almanyada doktora yapıyor şuan.. Boğaziçi üniversitesini ilk 3 te bitirdi.. Ona sordum aşı olun da hangisini olursanız olun dedi.. Ama genel olarak biontech öneriliyor koruyuculuğu daha yüksek olduğu için.. Ama 2 hafta sonra Rus aşısı başlayacak.. Onu bekleyin diyen de çok.. 
(1,234 puan) tarafından
Eşine randevu alcam da ondan şaşırdım hangısını alalım diye
(13,313 puan) tarafından
Kuzenin haklı bizim doktorlar da hangi aşıyı bulursanız onu olun tuttuğunuzu elinizden bırakmayın diyorlar yani
(1,689 puan) tarafından
Mantıken biontech daha güvenilir geliyor bana fikrimi sorarsan eğer.. Ama acelemiz yok biraz daha bekleyelim dersen Rus aşısı bir başlasın o yorumları da oku, araştır ondan sonra karar ver istersen
(1,689 puan) tarafından
Evet sonuç itibariyle böyle bir virüs var ve şuan için yapılabilecek tek şey aşılamak..
0 oy
tarafından
Eşim biontech oldu sıra bana gelince ben de biontech olcam 
(1,234 puan) tarafından
Saol canm biontech aldım eşim giti olmaya
0 oy
(797 puan) tarafından
gecen persembe gunu biontech oldum 15 aylik kizim var emziriyorum doktoruna sorduk herhangi bi sorun yok olabilirsiniz dedi uc saat sonra emzirdim kizimi ilk gun bas agrisi ve kol agrisi yapti onun disinda hic bi yan etkisini gormedim biontech asinin korumasi daha iyi diye biliyorum zaten sinovac ben olduktan sonra geldi yine de biontech olurdum herhalde
(1,234 puan) tarafından
Saol canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 140 göst.
3 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asli.52 (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,373 soru

24,384,911 cevap

348,960 kullanıcı

...