Bu böcek yüzünden diken üstündeyim nisandan beri evimdeler eziyorum genede hareket etmeye devam ediyor birde uçuyor ya perdeme konuyor ya tavanıma evimden soğudum sürekli korku içindeyim ya bebeğimin üzerine konarsa ya gece yatağımızdan çıkarsa diye düşünüp duruyorum nasıl bir hayvan bu eziyorum yaşıyor üstüne ilaç sıkıyorum genede ölmüyor dışarıda ve balkonda görmüştüm oradan geliyor zannettim ama yok bu hayvan evin bir yerinde üremiş ve bitmiyor genelde geceleri denk geliyorum ilaçlatıcaz inşallah yok olurlar sizinde evinizde varmı böcek ?
Hiç sorma bide bambul illeti var birkere düşünce birdaha ucamiyormus kocaman balkona çıkamıyorum geçen yikiyayim dedim 4 5 tane can çekiyor su döktüm hersey yaptım ölmediler 2 gün sonra tekrar çıktım hala yaşıyorlardı
Seni tanımıyorum. Böyle bir bocegide ilk kez duydum ama Allah senden razı olsun bu postun sayesinde 1 buçuk aydır sıra almaya çalıştığım bölüme sıra aldım. Merak ettim gogula girdim. Hastanenin sitesi direk önüme geldi ümitsiz bir daha denedim ve sıra aldım
Kurtulabildiniz mi
Bu dertten kurtuldunuz mu? Lütfen yardımcı olun. Bizde aynı dertten muzdaribiz
Nasıl kurtuldunuz
1,493,075 soru
24,395,878 cevap
349,748 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın