0 oy
305 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,585 puan) tarafından
17 aylık oglum da geniz eti çıktı horlamasi var burun tıkanıklığı yapıyor sol kulağındada sıvı varmış ameliyat dedi doktor bende çok korkuyorum küçük diye yaptıraniz var mı küçük yaşta

6 Cevaplar

0 oy
(270 puan) tarafından
Horlaması sürekli miydi , geniz eti başak nasıl anlaşılır benim kızımda 22 aylık 2 aydır falan ara ara horluyor
(270 puan) tarafından
Bir de 2 yaşından önce ameliyat yapmıyorlarmış sizinki mi hemen ameliyat mı yapacaklar
(1,585 puan) tarafından
Evet ameliyat yaparız dedi doktor özel hastane
tarafından
Biraz kucukmus ama ameliyat sonrasi rahatligi muhtesem.kizim cok cekti benim antibiyotik manyagi oldu.en son bi doktor ameliyat olmadan rahatlamaz bu cocuk dedi gercektende oyle oldu masallah ameliyattan sonra rahatladi cocuk ama 5yasinda yaptirdim
(270 puan) tarafından
Bence başka bi doktora da göstermekte fayda  var genelde doktorlar  hemen  ameliyat  demiyor.
(1,585 puan) tarafından
Bizimde öle antibiyotik kullanıyoruz şuan çok kötü horluyor uyumuyor içim gidiyor onu böle görünce nefes. Bile alamiyor biberin içemiyor hemen tıkanıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızda 8 aylıkken teşhis koydu doktor. İleride ameliyat dedi. Şuan 15 aylık sorunu kalmadı. Büyüdükçe geniz eti küçük kalıyor. Şuan düşünme bence biraz buyusun
(1,585 puan) tarafından
Peki hastalandığında horlamasi varmiydi
tarafından
Evet resmen büyük insan gibi horluyordu. Doktora götürdüm kulağında sıvı var dedi. İlerde sorun olabilir dedi. Şimdi ne horlama kaldı ne bişe. Sprey ve alerji ilaçları da vermişti. 3 ay kullancaksin dedi. Ben 15 gün kullandım sadece
(1,585 puan) tarafından
Bize de alerji ilaçları verdi 2 hafta kullandım tek tekrar bı baslim belki işe yarar bizimkide aynı büyük insan gibi horluyor du kulaklarındada sıvı var ilerde işitme kaybı yapiyormus  ondan çok korkuyorum
tarafından
Bende öyle duydum ama iyi araştır . Çok küçük hemen yaptırma ilerde kendiliğinden geçme durumu var çünkü
(1,585 puan) tarafından
İnsalah canm ama çok zorlanıyor üzülüyorum onu böle görünce biberon bile tutamıyor
0 oy
(35 puan) tarafından
Tatlım tam bilmiyorum ama ben 16 yaşındayken olmuştum çok acil bir durum yoksa beklettir yada başka bi doktora daha danışın tavsiyem çok küçük henüz kuzucuk  
(1,585 puan) tarafından
Evet canım şimdi devletten randevu aldım bakalım devlett nediyecek
(35 puan) tarafından
Tek doktora güvenme canım heleki özelse hiç  güvenme bazı hastahaneler para için bile yapıyor  bi iki doktor görsün öyle karar ver geçmiş olsun çok
(1,585 puan) tarafından
Evet doğru cnim devletten randevu aldım
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Taniyi koyan doktor cok onemli. Mesela bir yorumda hasta olunca horluyor yazmissin burnu tikali bir insanin normal nefes almasi zaten mumkun mu? Eger sadece hastayken oluyorsa  geniz etiyle alakasi yok. Oglumu 5 yasinda yaptirdim  bu ameliyati ama ben artik geceleri nefesini sayiyordum. Agzi acik uyuyor, salya akiyor, nefes almakta gucluk cektigi icin uyku apnesi oldu ve  nefessiz kaliyordu.  Son raddesi uyku apnesi eger nefesinde kesilme olmuyorsa beklemek mantikli. 12-13 yaslarinda geciyor. Allerjik oluyor oda cok etkiliyor. Bu arada bizde kulaklarda sorun yoktu. Mesela allerji etkiledigi icin paketli tek bir urun yemeyecek, dondurmanin sadece sutlusu yani katki hic olmayacak dedi deeee tabi bu yas icin imkansiz. Ben izmirliyim zaten izmirde ekol hastanesinde prof doktora yaptirdim ameliyati sorun yasamadik cok sukur.
(1,585 puan) tarafından
Evet canım normalde hastayken çok horluyor nefes almakta Zorluk çekiyor biberon kullanamıyor hemen nefesi kesilip bırakıyor içmiyor o yüzden başka bir yerden de randveu aldım şimdi
(1,585 puan) tarafından
Burnunun içine ince bişey soktu gösterdi bize
(1,364 puan) tarafından
Geniz eti her insanda var ve gercekten onemli bir gorevi var. Her nefes alip veriste oda titriyor hareket ediyor, dış etkenlerden koruyor vs. Kiminki buyuk oluo boyle sorun cikariyor iste. Yani imkaniniz varsa ekol bu konuda tek, yakin sehirlerde oturuyorsaniz bi ugrayin derim. Hastane olarak baska birsey diyemem ama ameliyat cok kolay korkulacak birsey yok . Dilerim guzel gecer saglicakla.
(1,585 puan) tarafından
İstanbul da yaşıyorum küçük diye ameliyattan korkuyorum 4 5 yaşında olsa yine bı nebze kırkmam ama daha bir buçuk yaşında bı kaç doktora götürcem teşekür ederim cevabınız için
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Aynı şeyler benim oğlum da da oldu anasınıfında farkedildi geniz eti ameliyatı yapılıp kulaklara da tüp takıldı çok korktuk falan ama çok şükür iyi geçmisti öyle bi ağrısı falan da olmamıştı çocuğun nefes alışı sesi bile değişmişti hatta kulaktaki sıvıdan geçici duyma kaybı olmuştu ameliyattan sonra düzeldi herşey tüpler de kendiliğinden düşmüştü 
(1,585 puan) tarafından
En çok korktuğum şey isitme kaybı  olması ameliyat olmazsa işitme kaybı yapiyormus sıvı var oğlumun sol kulağında
(1,621 puan) tarafından
Evt canım biz geç fark ettik hatta anasınıfında öğretmeni diyordu hiç dinlemiyor etmiyor diye ben çağırıyorum defalarca gelmiyor doktor diyince anlamıştık ondan olduğunu bizimkinde iki kulakta da vardı sıvı baya da vardı ki doktor hiç bekletmek istemedi sonra başka doktora götürüp oda öyle diyince yaptirdik
(1,585 puan) tarafından
Hm bakalım bnde şimdi başka bir doktordan randevu aldım bakalım ne diyecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
10 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde BURSALI& (1,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
1 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,492,007 soru

24,379,511 cevap

348,617 kullanıcı

...