0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hicbi zmaan cunku bu hastalik bitmezzzzz 
-Reklam-
+1 oy
(337 puan) tarafından
geçen yaz aynı şekilde oldu dediler virüs azaldı işte yasaklar bitti maske takın mesafe uygulayın yeterli 

ama azalma falan yoktu 

tatil sezonu turist falan gelecek malum öyle dediler 

bu yılda aynı şekilde yapılırdı ama millet geçen yıl bunu anladığı için maske kalkıyor sözü yayıldı bence 

ben yine maskemi takarım çünkü virüsün azaldığına inanmıyorum 
(45,052 puan) tarafından
Nick güzelmiş :D
(337 puan) tarafından
sesim gibi fgjjjgfc:D
(45,052 puan) tarafından
Puhahah
tarafından
daha dun bu konuyu konustuk annemle .Turistler geleceginde ne hikmetse dustu vakalar jdhdhdh.Hadi hayirlisi artiladim seni
(337 puan) tarafından
aynen canım hiç inandırıcı değil zaten :/
+1 oy
tarafından
Geçenlerde Fahreddin Koca maskeli son yaz demişti. Yani gelecek sene yaz ayında çıkar maskeler demişti. 
tarafından
Ohh ınşallah
+1 oy
tarafından
Asi olanlar takmickmis diye duydum 
0 oy
(14,601 puan) tarafından
Nereden bilelum kiz daha tam olarak virüs bitmiş değil.
0 oy
(45,052 puan) tarafından
O hemen olmaz bence yaa
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Hiç bir zaman  artık  bir  parçamız haline geldi  
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Bence yurt disi gibi nufusuz yarisindan fazlasi asi olunca cikartiriz galiba
(12,777 puan) tarafından
Gene ayni semt uzaga gitmiyorum yavru 3 4 mahalle uste cikiyorum
(45,052 puan) tarafından
Taşınma zor yaa rabbim kolayliklar versin
(12,777 puan) tarafından
Simdilik sikinti yok hallettim yerlestirmek biraz uğraştırır oda esimin yillik iznine denk geliyor yardim eder
(22,071 puan) tarafından
Kizlar lunaparklar açıldımı ya sincanda ki ve ulusdaki
(12,777 puan) tarafından
Hic bilmiyorum kuzu
0 oy
(22,071 puan) tarafından
Bilemiyom gecen takmayı unutmuşum ala alah bende bi eksiklik var dedim megersem maskeymis koşa koşa geri gittim:D 
tarafından
O kadar alışmışız ki maskeyi takmayı unutunca insan kendini çıplak hissediyor değilmi :)))
(22,071 puan) tarafından
He kiz bağdaş kurduk artik maskeyle :D ama sıcaklarda cekilmiyo valla
0 oy
(11,803 puan) tarafından
Virüs azalmadı bitmedi, ölümcüllüğü aynı. Lütfen yasaklar kalktı diye bitmiş gibi davranmayalım. Dikkat etmezsek maske takmazsak o komsuya bu eltiye bu arkadasa gezersek bir pig bir mutasyon daha görmemiz an meselesi. Hafif atlatan biri olarak atlatmayanlara diyorum ki kemik agrısı bildigin iz kemiginize kızgın sis sokup oyuyorlar gibi. Asla ama asla maskemi cıkrtmam cift kata devam. Aşılarımı olacağım ve maskemi takmaya insan kabul etmemeye ve gitmemeye devam edeceğim. Saf anıma geldi bir ara tatil konustuk. Sükür ler olsun ki vazgeçtim tatil filan kalsın vallaha. 
tarafından
Doğru söylüyorsun canım dikkat etmek zorundayız bu illetten kurtulmak için
(11,803 puan) tarafından
Kuzum kücück yavrum cırpındım ateşle. Allahın cezası iş yerinden geldi kapı dısarı cıkmadıgımız halde
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Eğer kimseyle çok yakislasmayacaksaniz ve temiz havadaysaniz çıkartılır diyo ama kapalı alanda yada açık alanda sanıp aslında birçok kişiyle bir araya gelince örneğin istiklal caddesi gibi kalabalık yerlerde takmak lazım 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Yasak kalksa bile cikarcanmi kiz bn cikarmam kalksada yaz sezonu tatil sezonu yine patlama olut
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Açık havada kimseyle temas kurup yakınlaşmadıgın sürece takmayabilirsin. Kapalı alanda mesafe olsa nile takılması gerekli. 
0 oy
(4,604 puan) tarafından
Ben açık alanda takmıyorum oğluma esimede taktirmiyorum mecburi yerlerde takıyorum 

Daha az oksijen alarak sağlıklı olamam diye düşünüyorum.

Evet bir hastalık var fakat insanlar virüsten değil cezalardan korktuğu için maske takıyor devlet gevseyince halkta takmaz oldu farkindaysaniz sokaklarda artık maske takmayan insan sayısı çoğaldı 

Tam kapanmada yüksek seyreden vakalar acilmada üstüne yeme içme yerlerinde maske takılmamasına rağmen azaldı ölüm sayısı çift rakamlara düştü 

Herkes fikrini söylüyorsa bu benim fikrim 

İlk zamanlar hatırlayın bütün yerel ve yabancı basın maskenin hiç bir koruyuculuğu yok kanıtlanmış değil diye bağırdı 
0 oy
tarafından
Maske kalsada takarım heralde alıştım artık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 85 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 355 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.