0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (2,767 puan) tarafından

imagebebegin haftasi 36+6 iki hafta gec dollenmem vardi suan daha hastanedeyim doktor doguma cikmis anlayanlar bi baksin merak ediyorum

7 Cevaplar

0 oy
(45,028 puan) tarafından
Hiç anlamam Esra sağ salim kucağına alırsın insallah
(2,767 puan) tarafından
Amin canim insAllah
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Yok canım alttaki senin sancını gösteriyor 
(2,481 puan) tarafından
İlke göre daha kolay daha az dikişli geçti sancımı evde çektim gittiğimde 7-8 cm deyip hemen doğumhaneye alıp başıma toplandılar 6 buçukta sancım gelmeye başladı çok şiddetli değildi 2 saat filan sonra biraz daha arttı son bir yada 2 saat çok şiddetlendi 11 buçukta çıktık evden 1:22’de doğum oldu çıkma anında evet çok zorlandım yine ıkınamadım yoksa bir tık daha erken olurdu ve şunu anladım gerçekten hemen gitmemek gerekiyormuş açılmaya bakmaları gerçekten çok fazla zorluyor insanı ve hastane konusunda araştırmak gerek
tarafından
Aşkım oglanda  bnde 8 cm lengittim.
8.20 dogumhneye girdim 12.20 doğum oldu ama çok çok zorlanmış tim ya bana dua et nolur kolay geçsin :(
(2,481 puan) tarafından
2. Olduğu içn açılman daha hızlı olur canım gitmeden de hurma filan ye enerjin olsun
tarafından
Yeşim bana dua et nolru
(2,481 puan) tarafından
Ederim tabi kuzum inşallah bir avazda doğurursun Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Kız bende az önce senin profile baktım.dogurdun mu diye :)) bende hamileyim ya merak ediyorum benim de geç olmuş ileri tarihe attı doğum vakti bebisimin gelmesine son 19 gün inşallah 12 temmuza gün verdi sende sağ salim kucağına al inşallah ama sancı görünmüyor gibi 
(2,767 puan) tarafından
Benimde ayni canim 1 temmuzdaydi normalde bitis tarihim ama 14 temmuz oldu simdi iste belki sanci cikarsa aliriz doguma demisdide sanirim sancida yok
(4,693 puan) tarafından
Benim sezeryan olduğu için günüm belli tabi öncesinde dediğin gibi sancım olmazsa demek senin de ileri attı hayırlısı ile alalım da geç olsun güç olmasın inşallah
(2,767 puan) tarafından
Bwn sezeryan istemiyorum ya tirsiyorum valla sezeryandan normal daha yatkin geliyor bana
(4,693 puan) tarafından
Benim ilki sezeryan valla çokta memnunum :) korkum yok bari doğuma giderken
0 oy
(161,671 puan) tarafından
kiz aklim.sende valla yaa allah bi avazda kurtarsin
(2,767 puan) tarafından
Amin canim tesekur ederim
0 oy
(5,901 puan) tarafından
Kız vallahi sen de şimdi aklımdan geçtin dedim acaba doğum yaptın mı yapmadın mı
(2,767 puan) tarafından
Yok canim doktor dogumdan geldi nst kagidina bakti ve dediki bu bebek gelemz keyfi yerinde sen kanama sanci su gelmesi olmazsa 10 gun sonra gel bakalim dedi
(5,901 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı etsin inşallah cnm canı sağ olsun da gelir
(2,767 puan) tarafından
Oyle canim saglikli olsunda bekliycez artik
(5,901 puan) tarafından
Ayn öyle cnm bnm hayırlsı inşallah
0 oy
(6,073 puan) tarafından

Aaaa ben bidaha mi hamilesin e senin bebis kücüüuk:O

(2,767 puan) tarafından
Evet canim dogurmak uzereyim hatta
0 oy
(868 puan) tarafından
yok canım sancin
(2,767 puan) tarafından
Doktor keyfi yerinde gelemye niyeti yok diyor ya
(868 puan) tarafından
hahahahha iyi iyi mecbur onun keyfini bekleyecen annesi
(2,767 puan) tarafından
Off beklemek varya o kadar zor ki anlatamam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 965 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 743 göst.
+1 oy
9 cevap 467 göst.
+1 oy
26 cevap 1,277 göst.

Kategoriler

1,451,269 soru

23,828,173 cevap

318,718 kullanıcı

...