0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
İlk gebeliğim kimyasalla bitti ikinciye hamileyim bir aylık kese göründü fakat rahmin tam ucunda dedi ilişki yasak ve her hafta kontrole geleceksin dedi kanama durumunda hemen gel dedi moralim bozuldu başına böyle bir şey gelen var mı bu süreçte ne yaptınız :(

3 Cevaplar

0 oy
(9,625 puan) tarafından
Malesef yapabileceğin bise yok canim fazla hareket etmeden hatta mümkünse bütün gün yatarak gecirmen lazım durumun tehlikeli hele ki 3 ay cok cok dikkat etmen lazım bebek yukarı çıkana kadar 
(9,625 puan) tarafından
Rica ederim canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıkla kavuşursun insallah
(119 puan) tarafından
Amin canım sen ne kadarlık oldun
(9,625 puan) tarafından
29 haftalik oldum canim
(119 puan) tarafından
Darısı başıma canım
(9,625 puan) tarafından
Amin inşallah canim benim bol bol dua et hic kötü düşünme Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ozamam sen sadece tuvalete yataktan kalk canim ayaginin altina yastik yok surekli uzan asla ev isi yapma yemek olayini artik bi sekilde yakinlarin halletsin 
(119 puan) tarafından
Maalesef yakınımda kimse yok canım her hafta da kontrole çağırdı annemlere de gidemem bir şekilde idare edicem artık
(1,691 puan) tarafından
artik durumiun musaitse biraz disardan yersiniz esin yapabilirse basit sekilde biraz o yapsin gerekirse risk gecene kadar bi sekilde idare etama asla asla kalkip temizlik falan yapma helede asla ev supurme
(119 puan) tarafından
Valla bilmiyordum daha sabah süpürdü Allah korudu bebeğimi
(1,691 puan) tarafından
yengemin hep bebekleri dusuyodu doktoru demis herseyi yavas yavas yap ama asla ev supurme yukari dogru uzanma ani hareket etme diye bana kalirsa hic bisey bebekten onemli degil valla hic bisey yapma gerekirse
(119 puan) tarafından
Aynen canım ben yatışa geçeyim o zaman
0 oy
tarafından
Komsumda vardı cok şükür bebegi sağlıklı bir şekilde dogdu. Darısı senin başına insallah. Surekli uzan dinlen. Bisey olmz Allahın izniyle
(119 puan) tarafından
İnşallah canım ya şu an bir problemim yok çok şükür

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
0 oy